Job-urile lunii în turism: februarie 2020

credit foto: unsplash.com

Luna februarie începe cu vești bune și job-uri noi în industria de turism în Timișoara și București.

Job-uri în Timișoara

Groups Operations Executive, Timișoara – RTT România
(Full Time)

RTT România recrutează pentru cel mai nou client al său, un touroperator din UK cu 40 ani experiență pe grupuri de leisure, FIT și corporate MICE care deschide un birou la Timișoara.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză și franceză (se acceptă și numai cunoașterea limbii engleze), are experiență în operațiuni dintr-un background similar, este atentă la detalii, are abilități de customer service, are bune abilități de comunicare atât verbale cât și în scris, face multi-tasking, are abilitatea de a lucra cu deadline-uri, de a prioritiza și coordona taskurile, lucrează bine în Word/Excel, este flexibilă, calmă și are cunoștințe despre Europa.

Salariu oferit: 3000 lei net/luna + beneficii

Detaliile job-ului le găsești aici.

Purchasing/Contracts Executive, Timișoara – RTT România
(Full Time)

RTT România recrutează pentru cel mai nou client al său, un touroperator din UK cu 40 ani experientă pe grupuri de leisure, FIT și corporate MICE care deschide un birou la Timișoara.

Persoana căutată cunoaște limba engleză și germană (de preferat) la nivel avansat, lucrează bine în Microsoft Word & Excel. Experiența pe un post similar și cunoașterea furnizorilor locali reprezintă o cerintă preferentială. Dintre atribuțiile viitoare: negocierea tarifelor cu hoteluri, restaurante și alte servicii locale (pe teritoriul Europei Centrale și de Est), reprezentarea companiei la evenimente interne și internaționale, menținerea bazei de date, pregătire tarife.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Purchasing Support Executive (with English), Timișoara – RTT România
(Full Time)

RTT România recrutează pentru cel mai nou client al său, un touroperator din UK cu 40 ani experientă pe grupuri de leisure, FIT și corporate MICE care deschide un birou la Timișoara.

Persoana căutată va lucra îndeaproape cu Purchasing/contract Manager și este nevoie să cunoască limba engleză la nivel avansat, să lucreze bine în Microsoft Word și Excel. Experiența pe un post similar și cunoașterea furnizorilor locali reprezintă o cerință preferențială.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Agent turism incoming, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul lor, o companie de turism cu experiență bogată în turism și fluctuație zero de personal, o persoană pentru postul Agent turism incoming.

Persoana căutată se va ocupa de contractare, operare și derulare grupuri DMC străine.

Persoana căutată are studii superioare finalizate(studiile de profil reprezintă avantaj), experiență 3-5 ani pe o poziție similară-incoming, cunoașterea limbii engleze la nivel avansat, cunoașterea unei alte limbi străine reprezintă avantaj, experieta de lucru cu sistemele de rezervări specifice industriei.

Programul de lucru este de 8 ore pe zi cu 30 minute pauză de masă. În weejend se lucrează numai dacă există urgențe, orele putând fi recuperate ulterior. Se oferă salariu 4000 lei net, în funcție de experiență + asigurare medicală + binuri de masă. Bonus: teambuildinguri, infotripuri, cursuri de perfecționare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Consultant Turism Leisure (Exotice), București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism de nișă specializată pe servicii premium, o persoană pentru postul Consultant turism leisure (exotice).

Persoana căutată are experiență anterioară pe o astfel de poziție, cunoste serviciile de turism externe-destinații/produse exotice, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are experiență în utilizarea sistemelor de rezervări specifice inclusiv touroperatorii germani, are abilități de vânzare în vederea atragerii de noi clienți, capacitate de comunicare și relaționare și bune abilități de organizare a timpului.

Se oferă salariu de 4000 lei, în funcție de experiență, plus comision din vânzări, bonuri de masă, plata orelor suplimentare, participare garantată în infotripuri deluxe (destinații exotice). Nu se lucrează în weekend.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior Amadeus Agent, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, companie de turism cu 20 de ani experiență în segmentul corporate dar și leisure, o persoană pentru postul Senior Amadeus Agent.

Persoana căutată are studii superioare finalizate (studiile de specialitate reprezintă avantaj), are 3-5 ani experiență pe o poziție similară, cunoaște limba engleză la nivel conversațional, are experiență relevantă în utilizarea sistemelor GDS (Amadeus, de preferat)-emitere, reemitere, refunds, BSP; cursul IATA reprezintă avantaj.

Se oferă salariu 4000 lei net declarat în condiții legale + comision din vânzări, plată orelor suplimentare, asigurare medicală, traininguri, participare la infotripuri. Program de lucru luni-vineri interval orar 9-18 (1 oră pauză de masă); telefon de serviciu în weekend, prin rotație.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Events Planner, București – RTT România
(Full Time)

RTT România recrutează pentru clientul său, o companie de travel & events management, acreditată IATA, o persoană pentru postul Events Planner.

Persoana căutată are 1-3 ani experiență dovedită pe un post similar, are abilități de vânzare și este orientată spre client, este atentă la detalii, îmbrățișează tehnologia, este creativă, are abilități excelente de time management, este calmă, sociabilă, creativă, are bune abilități de a se descurca în situații dificile sau de criză, are abilități de comunicare eficientă, are o diplomă în domeniul hotelier, turism, business sau într-un domeniu relevant. Limba engleză la nivel profesional este obligatorie, iar cunoașterea unei alte limbi străine reprezintă avantaj. Sunt preferați candidații cu disponibilitate pentru deplasări.

Se oferă salariu de 3000-4000 lei/lună și comision. Se lucrează de luni până vineri interval orar 9-18 și, la nevoie, în weekend.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Business Travel – Sales Representatives, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism cu peste 15 ani de experiență în corporate travel, caută persoane pentru postul Business Travel – Sales representatives.

În prezent echipa include consultanți specializați în vacanțe, ticketing aerian, rezervări hoteliere, rent-a-căr, organizare evenimente. Căutăm pentru ei, în București, pe aceia dintre voi care își doresc să fie independenți, fără să își asume riscurile antreprenoriatului.

Dacă ai experiență în vânzări și în turism, cunoști potențialul zonei, ești mobil și te poți organiza singur cu ușurință, devino colegul lor. Îți oferă acces la tehnologia lor, furnizori, echipă operațională excelentă și garanția brandului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Accounts Receivable, București – RTT România
(Full Time)

RTT România recrutează pentru clientul sau, un wholesaler internațional, o persoană pentru postul Accounts Receivable.

Persoana căutată vorbește limba engleză fluent, respectă deadline-urile și are bune abilități de comunicare, este atentă la detalii și lucrează bine în Excel.

Se oferă salariu de 3000 ron net + bonuri de masă + asigurare medicală. Există evaluare periodică și posibilitatea renegocierii salariului. Orarul de lucru este flexibil și poate începe în intervalul 8-10 dimineața.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing (mediu/junior), București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism ce face turism inovator, vinde excursii în jurul lumii, yachting de lux, dar și turism corporate, o persoană care să completeze echipa în postul Agent Ticketing.

Persoana căutată are minim 1 an experiență în Amadeus, emitere bilete de avion, atitudine pozitivă și optimistă, este atentă la detalii și are dorință de a descoperi itinerarii interesante și eficiente.

Salariul oferit este între 3000-3500 lei net, în funcție de experiență. Se oferă bonuri de masă, asigurare Medlife și bonusuri discreționale. Programul de lucru este 08:30-17:30, iar agenția se află în zonă Promenada Mall.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: Unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania

Leave a Reply