Job-urile lunii în turism: decembrie 2021

Iarna vine cu noi job-uri în turism. Găsești mai jos propunerile noastre.

Job-uri în București

Agent de turism B2B, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism specializata in circuite si destinatii exotice, o persoană pentru postul Agent de turism B2B.

Persoana căutată are cel puțîn 2 ani experiență pe o poziție in turism sau domenii conexe, este atentă la detalii și orientată spre rezultate, este proactivă și empatică față de clienți, colegi, furnizori, da dovadă de cunoștințe solide de geografie și cultură generală, are excelente abilități de comunicare și cunoștințe operare calculator, cunoaște limba engleză.

Se oferă pachet salarial atractiv, bonusuri de performanțe, asigurare complexă de sănătate, oportunități de invitare și dezvoltare (training, infotrips, biblioteca).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism incoming, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator specializat pe incoming, o persoană pentru postul Agent de turism incoming.

Persoana căutată are 3 ani experiență pe o poziție similară, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are capacitate de analiză și planificare și abilități bune de comunicare.

Se oferă salariu de 3000 – 4000 lei/luna (net). Program de lucru: Luni vineri, 09:00 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist tehnologie, Bucuresti – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de business travel, o persoană pentru postul Specialist tehnologie.

Persoana căutată trebuie să aibă cunoștințe de baza hardware, configurare rețele, VPN, IBE/SBT (Cytric, Concur, KDS, IBE local), experiență în organizarea proiectelor IT, experiență cu BI tools, înțelege procesele de QC, cunoaște limba engleză, are cunoștințe de vaza Amadeus/GDS, cunoaște su lucrează în MS Excel, Word, Powerpoint, are cunoștințe despre un modul de backoffice (ERP, cinstituie avantaj, are cunoștințe despre prelucrarea datelor.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București/Parțial Remote

Agent turism leisure (hibrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare (corporate & leisure), o persoană pentru postul Agent turism leisure.

Persoana căutată vorbește limba engleză la nivel avansat, are 3 ani experiență de lucru pe poziția de agent turism extern leisure, cunoaște serviciile turistice externe, are abilități de vânzare în vederea atragerii de noi clienți, capacitate de operare, comunicare, relaționare, bune abilități de organizare a timpului și a sarcinilor.

Se oferă program de lucru de luni până vineri, 8 ore/zi (mix între birou/acasă, în ture).

Se oferă salariu net de 3400 – 3600 lei, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

2 x Princing Executive (partially remote), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, 2 persoane pentru postul Pricing Executive.

Persoanele căutate trebuie să fie absolvente de facultate, să aibă bune cunoștințe de limba engleză (vorbit, scris), să fie atente la detalii, să aibă bune abilități de comunicare, precum și organizaționale, să poată lucra cu deadlineuri, să poată lucra în echipă.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (poți începe oricând între orele 8 și 10 dimineața, iar momentan se lucrează 3 zile de la birou și 2 zile de acasă în fiecare săptămână. Se oferă pachet salarial avantajos+ bonuri de masă și asigurare medicală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent suport rezervari (back office, hibrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism dedicată sectorului corporate, o persoană pentru postul Agent suport rezervari (back office, hibrid).

Persoana căutată vorbește limba engleză la nivel mediu, are o minimă experiență de lucru într-un mediu care presupune folosirea calculatorului sau serviciul clienți, are excelente abilități de comunicare scrisă și verbală, abilități de multitasking și de gestionare a timpului, cu capacitatea de a prioritiza sarcinile.

Se oferă program de lucru de luni până vineri, 8 ore/zi, în intervalul 09-18, cu o ora pauză de masă. În această perioada se lucreză de acasă și prin rotație de la birou, însă acest lucru poate fi modificat.

Se oferă salariu net de 2700 lei, în funcție de experiență + bonuri de masă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Coordinator, București, partially remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler international, o persoană pentru postul Hotel Contracts Coordinator.

Persoana căutată vorbește fluent limba Engleză, are bune abilități de comunicare, respectă deadlineurile. Experiența în negociere reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (40 ore pe săptămâna). Poți începe în fiecare zi între orele 8 și 10. În prezent se lucrează câte 3 zile/săptămâna de la birou și 2 zile/săptămâna de acasă.

Se oferă salariu motivant + tichete de masă + asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Coordinator (French market), București, partially remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler international, o persoană pentru postul Hotel Coordinator (French market).

Persoana căutată vorbește fluent limbile Engleză și Franceză, are bune abilități de comunicare, respectă deadlineurile. Experiența în negociere reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (40 ore pe săptămâna). Poți începe în fiecare zi între orele 8 și 10. În prezent se lucrează câte 3 zile/săptămâna de la birou și 2 zile/săptămâna de acasă.

Se oferă salariu motivant + tichete de masă + asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Sales and Marketing Manager România, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie ce oferă servicii B2B, o persoană pentru postul Sales and Marketing Manager România.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în vânzări în companii de turism (revânzători), vorbește limba engleză și română fluent, are disponibilitatea de a călători în țară și uneori în afara ei, are disponibilitate de a lucra remote și independent (PFA).

Se oferă un pachet salarial competitiv, mediu multinațional, flexibilitatea programului de lucru, oportunitatea de a călători și a descoperi destinații interesante.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Brașov

Agent de turism, Brașov– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență in turism de minim 2 ani, sa cunoasca sistemele de rezervari uzuale pentru cazari, bilete de avion low cost, touroperatori romani. Salariul oferit: 3000 lei net + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe). Programul de lucru este de luni până vineri, orele 09:00 -17:00 (nu se lucrează în weekend).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-Uri În Cluj

Agent de turism, Cluj – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism infiintata in 2018, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență în turism de minim 2 ani, să cunoască sistemele de rezervări uzuale.

Se oferă program de lucru luni – vineri ora 09:00 – 18:00 și prin rotație sâmbătă, ora 10:00 – 13:00. Salariul oferit: 3000 lei net + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri Work from home

Cruise Sales (Project Manager – Remote) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, unul dintre cei cai de succes revanzarori de croaziere din tara, o persoană pentru postul Cruise Sales (Project Manager – Remote).

Persoana căutată are experienta de vanzare a croazierelor (esential), are foarte bune abilități de comunicare și customer service, este axată pe vânzări, este flexibilă, are experiență în project management.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv și comision.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Booking Site – Quality Analyst (remote) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Hotel Booking Site – Quality Analyst

Persoana căutată vorbește fluent limba franceză/germană (min, C1 level) și limba engleză, are bune abilități de comunicare, abilități de relaționare cu o echipă multiculturală. Experiența de lucru într-o companie aeriană/de turism reprezintă avantaj. Experiența cu un BPO reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare. Se lucrează de luni până vineri, ora 10-19.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Customer Service Supervisor- German, work from home – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Customer Support Associate (hotel chain) – German.

Persoana căutată vorbește fluent limba germană și la un nivel bun limba engleză, are bune abilități de comunicare și customer service, are minim 2 ani experiența de lucru ca si Supervisor sau Team Leader. Experiența cu BPO/SSC reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Contact Center Associate – online travel agency (work from home) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Contact center Associate – online travel agency.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză, are bune abilități de comunicare și customer service, experiență de lucru într-un mediu de ospitatlitate internațional reprezintă avantaj, însă nu este obligatorie.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare. Se lucrează de luni până vineri, ora 10-19.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Contact Center Associate – French – online travel agency (work from home) – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Contact center Associate – online travel agency.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză & franceză, are bune abilități de comunicare și customer service, experiență de lucru într-un mediu de ospitatlitate internațional reprezintă avantaj, însă nu este obligatorie.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare. Se lucrează de luni până vineri, ora 10-19.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Customer Support Associate (hotel chain) – German, work from home – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Customer Support Associate (hotel chain) – German.

Persoana căutată vorbește fluent limba germană și la un nivel bun limba engleză, are bune abilități de comunicare și customer service. Experiența de lucru într-o companie aeriană/de turism reprezintă avantaj, însă nu este obligatorie. Experiență cu un BPO reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Customer Support Associate (hotel chain) – French, work from home – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Customer Support Associate (hotel chain) – French.

Persoana căutată vorbește fluent limba franceză și la un nivel bun limba engleză, are bune abilități de comunicare și customer service. Experiența de lucru într-o companie aeriană/de turism reprezintă avantaj, însă nu este obligatorie. Experiența cu un BPO reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Customer Support Associate (airline) – German, work from home – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Customer Support Associate (airline) – German.

Persoana căutată vorbește fluent limba germană și la un nivel bun limba engleză, are bune abilități de comunicare și customer service. Experiența de lucru cu un GDS (Amadeus, Galileo, Sabre) reprezintă avantaj. Experiență cu un BPO reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Customer Support Associate (airline) – French & Italian, work from home – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Customer Support Associate (airline) – French & Italian.

Persoana căutată vorbește fluent limba franceză și italiană și la un nivel bun limba engleză, are bune abilități de comunicare și customer service. Experiența de lucru cu un GDS (Amadeus, Galileo, Sabre) reprezintă avantaj. Experiență cu un BPO reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : cariera in turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response