Job-uri proaspete in turism – Bucuresti, februarie 2014

Piata joburilor de turism tinde sa fie liniara de-a lungul timpului. Astfel, am auzit cu mai multe ocazii ca in piata sunt puse la dispozitie numai joburi (in turism) care:

 • cer o experienta minima in turism
 • joburi de agent de turism, fara alte pozitii superioare pentru cei cu o bogata experienta in domeniu
 • joburi full-time fara posibilitatea de a gasi un job part time

Am stat cu ochii pe piata joburilor din turism din ultima vreme si mi-au atras atentia 3 anunturi pe care vreau sa ti le prezint si tie.

Fie ca iti cauti un job in acest moment, fie ca vrei doar sa stii cam cum mai este piata, cred ca urmatoarele anunturi iti vor lamuri cateva dintre intrebari.

Customer support representatives (English speakers, night shift), Bucuresti: job (in ture de noapte) potrivit pentru cei la inceput de drum, dar care vorbesc engleza la nivel foarte bun si au minima experienta in GDS.

Se ofera training complet pe Amadeus si pe Worldspan, salariul este foarte atractiv, mediu de lucru organizat, motivant si cu posibilitati multiple de avansare si dezvoltare personala. Detalii despre acest job gasesti aici.

Tourism Manager, Bucuresti: pozitie potrivita pentru persoane cu experienta vasta in domeniu

Se cauta o persoana cu vasta experienta in turism, productie, management de echipa, comunicare interna interdepartamentala, cu abilitati de negociere cu furnizorii. Detalii despre acest job gasesti aici.

Job part time in turism, Bucuresti: colegul nostru Dragos Pirnog cauta o persoana care sa lucreze part time la Explore Travel. Principalele responsabilitati fiind contabilitate primara si lucruri administrative. Pentru mai multe detalii scrie-i direct lui Dragos pe adresa dragos@exploretravel.ro

Sper ca joburile de mai sus ti-au fost de folos ca sa iti faci o idee legata de faptul ca nu toate joburile disponibile sunt la fel.

La final am o rugaminte la tine. Spune-mi te rog cat de importanta este pentru tine informatia legata de joburi in turism. Ai vrea sa avem mai des astfel de articole pe Turism Market?

Ma refer la articole legate de ce joburi sunt disponibile intr-o anumita perioada in Bucuresti dar si in tara.

Astept comentariile tale mai jos.

Credit foto: unsplash.com

Tags : Carmina Nitescujob in turismrecrutare turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

14 Comments

 1. pentru mine este foarte utila aceasta informatie legata de job-uri in turism si as vrea ca pe viitor sa aveti astfel de teme :).multumesc

 2. Buna dimineata,
  Din punctul meu de vedere ar fi interesante si folositoare aceste informatii. Dupa mai multi ani de absenta din industria turismului, incerc sa revin dar pana acum fara succes.
  Multumesc pt informatii

 3. Mi se pare foarte interesant ca se organizeaza astfel de evenimente in turism,oferte de joburi, mai ales ca acum piata prefera doar specialisti it, economisti, contabili, ingineri, iar pentru restul nu se ofera nimic..sunt sigura ca se poate face mult mai multe si pentru noi, care incercam sa ne facem o cariera in turism si care muncim in acesta breasla, ca si ceilalti specialisti, insa munca nostra este considerata insignifianta de restul, mi se pare o mare discriminare si ar trebui cotata ca si restul, evident remunerata la valoarea ei in timp..

 4. Articolul cu privire la astfel de job-uri in turism este foarte potrivit. Astept si pe viitor astfel de anunturi care sa vizeze si persoanele aflate la inceput de drum in sfera turismului.

 5. Multumesc pentru informatiile date si ASTEPT si noi articole legate de job-uri in turism.Este foarte important ca sunt si companii care angajeaza persoane fara experienta dar dornice sa invete si sa avanseze in sfera turismului. Astept si noi articole cu astfel de angajari. O zi buna!

 6. Daca nu vei fi pe post de conducere in turism nu vei fi nicodata remunerat correct. in Romania, un receptionist, bell boy, camerista, nu va lua nicodata slariul mai mare de 300 de euro, pe cand in Marea Britanie un roman care abia s-a angajat primieste peste 600 de lire in conditiile in care ti se ofera si cazare, si aici ca si acolo trebuie sa traiesti evident, dar aici in tara supravietuyiesti cu asemnea salariu pe cand acolo iti permiti o viata decenta.

 7. Orice informtie legata de joburi in turism pentru mine este importanta. Ma pot ajuta foarte mult si daca se cauta anumite calificari, tendinte pe piata muncii in tara si bineinteles oferte de joburi…pentru pot fi s unele joburi de care nu am auzit si sa fie exact ce caut. Multumesc pentru informatii. Lucia

 8. Ma intereseaza foarte mult informatiile privind locurile de munca in turism: part time sau full time, pe toata perioada anului, pentru incepatori in domeniu, cu facultate in turism, cunostinte teoretice dar fara experienta, dornici sa invete, in Constanta. O zi foarte buna!

 9. Multumesc din suflet pentru informatii. Eu sunt ghid de turism pe spaniola si m-ar interesa astfel de colaborari. In rest, nu pot lucra altceva in turism pentru ca sunt profesor de geografie si am multe ore. Sper sa ma tineti la curent cu ce se intampla in turism si in continuare. Va doresc o primavara frumoasa!

 10. Eu imi caut un job in turism – agent de turism – in Pitesti,insa intotdeauna se cere experienta anterioara si nimeni nu-ti da nicio sansa. Din pacate de alte joburi in domeniul turismului nici nu am auzit…

 11. Cautam o persoana fara experienta, dornica sa invete si sa isi inceapa cariera in turism. Conditie: studii superioare si domiciliu in BISTRITA. CV uri pe office@recrutare-turism.ro, impreuna cu cateva cuvinte legate de motivatia intrarii in acest domeniu. Succes!

Leave a Response