Job-uri in turism: Romania si Grecia – februarie 2016

Tocmai ce a trecut jumatatea lunii februarie si este timpul pentru un nou articol legat de joburile lunii in turism.

Pentru prima data pe Turism Market avem cateva joburi care sunt disponibile nu numai in Romania, ci si in Grecia (Atena).

Job-uri in Atena si Bucuresti

Passenger Service Agent Front Office English Speakers, Atena & Bucuresti – Tripsta

Tripsta angajeaza “Passenger Service Agent” vorbitor de limba engleza in Bucuresti si in Atena. Persoana aleasa va fi responsabila cu rezervarile realizate atat pe piata greceasca cat si pe pietele vorbitoare de limba engleza, va oferi asistenta telefonica clientilor companiei, va emite bilete de avion si se va ocupa de diferite modificari de bilete de avion survenite pe parcurs.

Daca cunosti limba engleza la nivel superior, stapanesti foarte bine pachetul Microsoft Office si Internetul, ai abilitati de comunicare foarte bune si iti place sa lucrezi in echipa poti aplica la acest job iar detaliile le gasesti aici.

Nota: pe linkul cu detaliile job-ului apar informatii legate doar de disponibilitatea acestuia in Atena, insa daca vrei sa aplici pentru Bucuresti mentioneaza acest lucru atunci cand aplici.

Passenger Service Agent Front Office Korean, Japanese, Chinese Speakers, Atena & Bucuresti – Tripsta

Tripsta angajeaza “Passenger Service Agent” vorbitor de limba coreana/japoneza/chineza in Bucuresti si Atena. Persoana aleasa va fi responsabila cu rezervarile venite de pe pietele coreana/japoneza/chineza, va oferi asistenta telefonica  clientilor companiei, va emite bilete de avion si se va ocupa de diferite modificari de bilete de avion survenite pe parcurs.

Tripsta cauta o persoana vorbitoare nativ de limba coreana/japoneza/chineza pentru acest post, o persoana care sa stapaneasca totodata foarte bine si limba engleza. Detaliile acestui job le gasesti aici.

Nota: pe linkul cu detaliile job-ului apar informatii legate doar de disponibilitatea acestuia in Atena, insa daca vrei sa aplici pentru Bucuresti mentioneaza acest lucru atunci cand aplici.

Head of SEM (Search Engine Marketing), Atena & Bucuresti – Tripsta

Persoana cautata va fi responsabila cu coordonarea unuia dintre cele mai dinamice conturi Pay Per Click (PPC) in industria de turism. Va fi responsabila cu planificarea si dezvoltarea de campanii SEM si va ramane in contact permanent cu managementul companiei.

Candidatul ideal trebuie sa aiba o experienta de minim 5 ani in SEM, sa fi lucrat cu conturi mari de PPC in industria turismului. Toate detaliile job-ului le gasesti aici.

Nota: pe linkul cu detaliile job-ului apar informatii legate doar de disponibilitatea acestuia in Atena, insa daca vrei sa aplici pentru Bucuresti mentioneaza acest lucru atunci cand aplici.

Job-uri in Bucuresti

Operations Agent, Bucuresti – eSky.ro

eSky.ro angajeaza Operations Agent in Bucuresti. Responsabilitatile principale ale job-ului sunt:

 • Emitere bilete de avion si polite de asigurare
 • Verificare rezervari hoteliere in sistem GDS si in sistemul propriu de rezervari.
 • Confirmarea rapida si corecta a platilor clientilor, inregistrarea si urmarirea in sistemul agentiei.
 • Operarea modificarilor si anularilor rezervarilor conform cerintelor pasagerilor si gasirea celor mai bune solutii de calatorie.
 • Contactarea partenerilor, liniilor aeriene si hotelurilor pentru confirmarea rezervarilor.
 • Pregatirea rapoartelor relevante si analizelor.

Candidatul ideal este absolvent de facultate in domeniul turismului, are cel putin 1 an experienta de lucru in turism si in utilizarea unui GDS (Amadeus/Worldspan), cunoaste limba engleza la nivel superior, are bune aptitudini de comunicare si are pasiunea si dorinta  de a contribui zi de zi la calatoriile implinite ale clientilor agentiei.

Daca esti interesat de acest job poti trimite CV-ul tau pe adresa recrutare@esky.ro

Partners Contracting Specialist, Bucuresti – eSky.ro

Partners Contracting Specialist este o pozitie destinata pesoanelor cu o vasta experienta comerciala si operationala in domeniul turistic, cu abilitati avansate de negociere si de contractare si intotdeauna la curent cu noutatile de pe piata de turism.

Printre responsabilitatile directe ale acestei pozitii se numara:

 • mentinerea unei colaborari excelente cu companiile aeriene si ceilalti parteneri,
 • conceperea de campanii de promovare online pentru liniile aeriene partenere,
 • atragerea de venituri suplimentare pentru companie,
 • supervizarea vanzarilor generate catre parteneri,
 • crearea unui program de partenerii preferati,
 • implementarea de tarife negociate, oferte si avantaje comerciale pentru clientii eSky.

Daca esti un bun profesionist in turism cu o personalitate deschisa si flexibila, esti adaptabil oricarei situatii dar poti mentine si o eticheta, apreciezi un mediu de lucru relaxat si placut dar poti respecta cu strictete termenele-limita, acesta este locul ideal pentru tine. Daca esti interesat de acest job poti trimite CV-ul tau pe adresa recrutare@esky.ro

Account Executive Internship, Bucuresti – Tripsta

Tripsta cauta un Account Executive Internship. Postul este unul platit si corespunde cu un contract fix de 6 luni de zile. Postul este alocat departamentului de Marketing al companiei.

Candidatul ideal va fi responsabil cu analizarea performantelor furnizorilor si a canalelor de distributie, va interactiona zilnic cu metasearch-ul si cu partenerii afiliati pentru optimizarea campaniilor online, va rezolva diferite situatii punctuale cerute de anumiti parteneri. Mai multe detalii gasesti aici.

Consultant de turism, Bucuresti – Explore Travel

Explore Travel cauta o persoana vesela, sociabila si pasionata de turism, cu experienta de minim un an in alta agentie de turism.

Cerinte: sa cunoasca piata locala de turism, sa fie obisnuita sa lucreze cu sisteme de rezervari online ale tour-operatorilor locali si sisteme de rezervari hoteliere, sa cunoasca limba engleza. Cunoasterea sistemului Amadeus este un avantaj.

CV-ul poate fi trimis pe adresa: dragos@exploretravel.ro

 

Job-uri in Brasov

Consultant de turism, Brasov – Recrutare Turism

Recrutare Turism angajeaza pentru clientul tau un consultant de turism in Brasov.

Agentia de turism pentru care se face angajarea vinde destinatii inedite si are clienti cu bugete peste medie. Candidatul ideal are o experienta de lucru in turism de minim 3 ani de zile, o buna cunoastere a sistemelor de rezervari specifice industriei, bune abilitati de comunicare, cunoaste limba engleza si la scoala a fost prieten cu geografia si istoria. Detaliile jobului le gasesti aici.

Succes tuturor!

Credit foto: unsplash.com

Tags : Carmina Nitescujob in turismrecrutare turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

2 Comments

 1. Foarte folositor articolul! Ma bucur ca postati joburi in turism. Acest lucru imi da un feeling de incredere ca veti colabora cu companii serioase.
  Eu personal as fi mai mult interesata de joburi pe vase de croaziera prin Europa. Si daca suntem la capitolul acesta, ce parere aveti despre agentiile din Romania care recruteaza pentru vase de croaziera?

  Multumesc! 🙂

 2. Isabela, multumim pentru feedback! Pe viitor incercam sa venim si cu propuneri de joburi pe vase de croaziera. Pe siteul nostru vei gasi mereu propuneri de joburi de la companii serioase si verificate!

  Momentan nu ma pot pronunta in legatura cu agentiile din Romania care recruteaza pentru vase de croaziera pentru ca nu am lucrat inca cu acestea si nici nu am experienta in acest domeniu (recrutare pentru vase de croaziera).

Leave a Response