Happy Tour cauta Corporate Events Planner

Lucrezi in activitatea de organizare de evenimente si esti pasionat de tot ce inseamna Event Planning? Astazi avem o propunere de schimbare de cariera pentru tine.

Happy Tour, una dintre cele mai cunoscute agentii de turism din Romania cauta o persoana pentru postul de Corporate Events Planner, post ce se afla in cadrul departamentului de Event Planning (post disponibil in Bucuresti).

Iata ce spun chiar ei despre acest post: “Pentru că ai deja vreo trei ani de experiență în activitatea organizării de evenimente și ești pasionat de tot ce înseamnă Events Planning, îți spunem doar atât: chiar pe tine te căutăm! Alatura-te echipei noastre si vom avea parte impreuna de super experiente, in cadrul evenimentelor pe care le vom organiza! Hai să ne cunoaștem!

Cerinte pentru a ocupa postul:

 • Minim 3 ani experienta in activitatea de organizari evenimente (experienta in Corporate Events Planning reprezinta un avantaj);
 • Diploma studii superioare (studiile in domeniul turismului reprezinta un avantaj);
 • Limba engleza, nivel avansat (scris si vorbit);
 • Permis de conducere categoria B (de cel putin 5 ani, cu experienta), reprezinta un avantaj;
 • Foarte buna cunoastere a locatiilor din Romania (hoteluri, spatii de evenimente – se va testa la interviu);
 • Orientare catre client, spirit de echipa; rezistenta foarte buna la stres, capacitate foarte buna de comunicare si organizare, autonomie, atentie pentru detalii, orientare catre gasirea de solutii.

Responsabilitati:

 • Vei primi cereri direct de la clienti pe care le vei analiza in detaliu, facand apoi propuneri si cotatii privind destinatiile si programul evenimentului;
 • Prin discutii directe cu clientii vei identifica destinatiile preferate (bazandu-te pe experienta); vei propune clientilor variante posibile de locatii in cadrul destinatiei indicate de catre client sau vei face noi recomandari;
 • Vei prezenta clientilor oferta compusa din buget si conditii pentru fiecare eveniment, vei negocia clauze contractuale atat cu clientii cat si cu furnizorii implicati;
 • Uzand de baza noastra de date de furnizori agreati, dar si din propria ta experienta, te vei ocupa de subcontractarea de servicii: spatiul de MICE, sisteme audio/ video; transfer/ transport, catering, sisteme inregistrare participanti, sisteme de traducere, etc.;
 • Vei asigura asistenta la desfasurarea unui eveniment (jobul presupune deplasari in tara si/ sau strainatate minim 3-5 zile pe luna).
 • Vei lucra in echipa cu alti colegi, asigurand suport si backup (daca va fi cazul) pentru conturile corporate din portofoliu.

Daca te regasesti in 99% din criteriile de mai sus, daca lucrezi deja in Corporate Events, pui pasiune in ceea ce faci, vrei sa cresti alaturi de una dintre cele mai stabile si profesioniste Echipe de Organizari Evenimente Corporate din Industrie, trimite CV-ul tau pe adresa cristina.bica@happytour.ro pana pe data de 03.02.2017.

Succes tuturor!

Credit foto: unsplash.com

Tags : Carmina Nitescujob in turismorganizare evenimentespecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

7 Comments

Leave a Response