Hai la Content Creators Conference, 29 ianuarie 2019, București

De câțiva ani încoace tipul de conținut transmis de fiecare companie în parte contează din ce în ce mă mult pentru publicul acesteia.

Sunt convinsă că ai mai auzit zicala “content is king”. Nu știu în ce măsură te-ai și lovit de realitatea pieței care confirmă zicala însă eu în activitatea mea de marketing și comunicare în turism văd zilnic astfel de exemple.

Lucrăm cu toții în turism (cel puțin majoritatea celor care citesc articolele de pe acest site) și observăm pe zi ce trece că turiștii noștri încep să fie din ce în ce mai informați, iar uneori aceștia știu mai multe lucruri despre anumite destinații decât noi. Cum reușesc? Ei bine, se informează. Aceștia caută informații cât mai relevante pentru ei și pentru vacanța pe care o doresc și fac acest lucru din mai multe surse. Au început din ce în ce mai mult să caute alte informații decât cele “standard” și să aprecieze părerile mai complexe și detaliate despre destinații, unități de cazare, activități, situația dintr-o țară sau un oraș anume, etc.

Astăzi calitatea conținutului împărtășit este din ce în ce mai importantă iar companiile de turism la rândul lor trebuie să țină pasul cu acest lucru. Astfel, este cu atât mai important ca o companie (iar în cadrul acestui site vorbim în special despre companiile de turism) să aibă grijă la tipul de conținut care pleacă de la ea pe toate canalele de comunicare: atât cele offline cât și cele online.

La finalul lunii ianuarie are loc prima ediție a conferinței Content Creators Conference, eveniment organizat de Revista Biz  în București pe care îl susțin cu drag. Eu voi fi în sală pentru a afla noutățile în domeniu și te aștept și pe tine acolo.

Astăzi suntem înconjurați de creatori de conținut și la rândul nostru suntem cu toții creatori de conținut (chiar și atunci când scriem un email în care explicăm ceva suntem creatori de conținut). Hai la conferință să aflăm împreună ce înseamnă să creezi conținut de calitate pentru că aceasta este una dintre cele mai actuale probleme ale marketingului în companii în ziua de astăzi.

Participanții la conferință vor putea obține răspunsuri la întrebările asociate conținutului și marketingului digital de la experții de top din industrie. Evenimentul va oferi experților în materie de conținut și marketing digital informații cu privire la utilizarea eficientă a tehnologiei care ajută la crearea, gestionarea și extinderea brandului.

Invitații Content Creators Conference vor vorbi despre cum creezi conținut relevant de brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient.

Evenimentul se adresează specialiştilor în comunicare, PR, marketing, bloggerilor, dar și celor care lucrează în vânzări, în agenţii sau companii.

Evenimentul are loc pe 29 ianuarie la Hotel Radisson Blu în București iar lista speakerilor este cel puțin interesantă:

Programul detaliat îl găsești aici iar înscrierile se pot face aici. Ce zici, ne vedem pe 29 ianuarie la conferință?

Tags : marketing si comunicare in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

2 Comments

Leave a Response