Hai la Austrian Tourism Days: atb.virtual + eCampus (17-19 mai 2021-ediție online)

La sfârșitul lunii aprilie Austria a anunțat că din 19 mai se redeschide turismului internațional. Cu anumite restricții și condiții de intrare în țară, însă, după atâta timp în care nu s-a putut călători, redeschiderea pentru turismul internațional este o veste extraordinară!

Și pentru că o veste bună nu vine niciodată singură, află că în perioada 17 – 19 mai 2021 are loc cel mai mare eveniment de turism al Austriei: Austrian Tourism Days, care în acest an are două secțiuni principale: atb.virtual și eCampus.

Cu atb.virtual te-ai mai întâlnit deja în articolele de aici de pe Turism Market și anume în toamna anului trecut când a avut loc o ediție specială (tot online) și am avut ocazia să particip și să vin cu concluziile de la eveniment într-un articol. Iar dacă te numeri printre cititorii norocoși ai acestul site, ai avut ocazia să participi și tu la eveniment.

Ei bine, acum vin cu o nouă invitație.

Austrian Tourism Days este un eveniment cu tradiție, anul acesta are loc 100% online și este un proiect comun al Ministerului Federal al Agriculturii, Regiunilor și Turismului și al Camerei Austriece de Comerț (WKÖ) împreună cu Oficiul Național de Turism al Austriei.

În cadrul acestor zile, organizatorii invită experți în turism și creatori de programe turistice să exploreze alături de noi, cei de acasa ce vom urmari live online evenimentul, restart-ul turismului european, perspectivele sezonului de vară, noul comportament al consumatorului în contextul actual, cât și viitorul MICE.

Evenimentul este împărțit în două secțiuni principale și anume:

  • atb.virtual: Târgul virtual de turism al Austriei, locul ideal de întâlnire și networking pentru expozanți austrieci, cumpărători și jurnaliști internaționali. Peste 200 de expozanți și experți din turismul austriac. Evenimentul este gândit pentru participanți din întreaga lume, asa ca in cele 3 zile vei vedea mai multe sloturi de discutii posibile la ore foarte diferite. Pentru a avea acces la această secțiune și la întâlnirile virtuale citește mai jos ce ai de făcut.
  • eCampus: Forum educațional și platformă de discuții cu paneluri dedicate celor mai arzătoare întrebări cu privire la restart-ul sectorului turistic: comportamente și perspective în schimbare, concepte creative, siguranță și contribuții antreprenoriale în turism. În această secțiune vei urmări timp de trei zile speakeri și experți internaționali de renume. Accesul la această secțiune este deschis tuturor, este gratuit, însă necesită înregistrare aici.

Secțiunea atb.virtual este dedicată celor care lucrează în industria de turism și sunt interesați de colaborări cu companii de turism austriece.  În cadrul atb.virtual ai posibilitatea să stabilești câteva întâlniri virtuale cu expozanți selectați de tine, conform unui orar disponibil în platforma online. Întâlnirile durează câte 20 de minute fiecare.

Dacă vrei să participi la secțiunea atb.virtual și să ai acces la întâlnirile virtuale trebuie să te înscrii aici până cel târziu 10 mai completând toate detaliile necesare. Menționez că în acest caz locurile sunt limitate, iar după înscriere vei primi un răspuns din partea Oficiului Național de Turism al Austriei. Dacă vrei să participi la această secțiune recomandarea mea este să te înscrii chiar acum și să nu aștepți ultima zi în care se fac înscrieri (dacă te înscrii în ultima zi e posibil că companiile cu care a vrea să stabilești întâlniri virtuale să aibă deja calendarul plin și să nu mai poți stabili întâlniri cu ele).

Participând la atb.virtual vei putea urmări și discuțiile din panelurile eCampusului prin live stream sau video on demand, că participant.Programul detaliat al fiecatei zile de eCampus îl găsești aici.

Eu m-am înscris deja la Austrian Tourism Days și, sezonul de vară fiind foarte aproape, abia aștept să văd ce se va discuta legat de pregătirea Austriei pentru turism. Austria a fost mereu un model de urmat iar în ceea ce privește organizarea și grijă față de turiști este una din țările de top, având grijă de cele mai mici detalii. Hai și tu!

Tags : atb virtualaustrian tourism daysCarmina Nitescueveniment in turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response