Finantari nerambursabile disponibile in Delta Dunarii pentru companii de turism

De-a lungul timpului am tot cautat informatii despre finantari deschise pe turism si iata ca intr-un final am primit cateva informatii concrete in acest sens de la AVISSO, companie ce are peste 10 ani de experienta in domeniul financiar-contabil, consultanta in afaceri si resurse umane.

Astfel, incepand cu luna iulie 2017 se vor putea depune proiecte pentru finantare pe Programul Operational Regional 2.2 specific zonei de “Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii” (ITI Delta Dunarii).

Proiectele pot solicita finantare cuprinsa intre 200.000 euro  si 1.000.000 euro si vizeaza mai multe domenii de activitate dintre care din turism sunt urmatoarele:

5510 Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare
5520 Facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată
5530 Parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere
5590 Alte servicii de cazare

Lista completa a domeniilor eligibile o gasesti aici.

Consider ca aceasta este o oportunitate foarte importanta pentru companiile de turism din zona ITI Delta Dunarii iar in acest sens AVISSO va sta la dispozitie cu informatii suplimentare si analiza eligibilitatii companiei in vederea aplicarii pentru finantare.

AVISSO are birouri in Iasi si Bucuresti si sunt deschisi colaborarii la nivel national si chiar si international. I-am cunoscut saptamana trecuta intr-o vizita la Iasi, am stat de vorba cu ei despre proiecte de finatare si antreprenoriat si uite asa am aflat aceste informatii despre finantari nerambursabile ce tocmai au fost deschise. Mai multe informatii despre ei precum si  despre program gasesti aici. Daca te bate gandul sa accesezi fonduri nerambursabile in turism in zona ITI Delta Dunarii contacteaza-i cu incredere.

Spor in toate!

Sursa foto: unsplash.com

Tags : antreprenoriat in turismfinantari nerambursabile in turismspecialisti in turismunitati de cazare
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response