Despre turismul responsabil la The Hub Bucharest

HUB-Talks-Marketing

Nu cred ca ti-am povestit pana acum despre The Hub Bucharest insa este momentul sa o fac.

Daca ai participat la ultimul nostru eveniment, “To plan or not to plan“, stii deja ca The Hub este un spatiu in care se organizeaza evenimente.

Mai mult de atat, The Hub este un spatiu de birouri pentru freelanceri si antreprenori aflati in cautare de parteneriate si socializare cu oameni din alte domenii, toti aflandu-se sub acelasi acoperis.

The Hub este si biroul meu de aproximativ 2 luni de cand am devenit freelancer si il recomand din toata inima celor care isi cauta un mediu de lucru diferit de cel obisnuit.

La The Hub gasesti o intreaga comunitate de oameni deschisi, cu multe idei, oameni care sunt acolo pentru tine daca ai nevoie de ei. Sa spunem ca esti la inceput de drum intr-un proiect… si ai nevoie de cineva care sa te ajute pe partea de IT sau poate ai nevoie de un contabil sau o simpla parere legata de o parte a proiectului tau. Colegii tai de la The Hub sunt acolo sa te ajute: ii poti aborda face to face si discuta direct sau poti da mesaj in reteaua The Hub iar anuntul tau va fi primit astfel de toti membrii.

Pe langa faptul ca The Hub este un mediu bun pentru a pune in aplicare palnul de business pe care il ai, aici ai parte de tot felul de evenimente din care ai ceva de invatat. Zilele trecute am participat la un workshop (dedicat membrilor The Hub) despre relatia cu media si am aflat cateva lucruri interesante pe care nu as fi avut de unde sa le aflu daca nu lucram in domeniu.

Astfel de evenimente sunt foarte dese la The Hub, toate workshopurile si evenimentele organizate de ei fiind targetate pe a invata ceva.

Cu mare bucurie spun ca luni, 29 iulie are loc un workshop dedicat turismului responsabil:” Hub Talks: Responsible tourism“. Este un workshop public (poate veni oricine, nu doar membrii The Hub- amintesc aici faptul ca unele workshopuri din cadrul The Hub se tin doar pentru membrii)

La workshop se vor atinge urmatoarele subiecte:

  • de ce este turismul responsabil o sursa de schimbare si impact pozitiv a mediului inconjurator local
  • care este rolul turismului responsabil in Romania si ce diferentiere poate afce acesta
  • ce inseamna sa fii antreprenor in turism responsabil in Romania
  • ce putem invata din succesul si esecul turismului obisnuit atunci cand vine vorba despre turismul responsabil
  • care este rolul consumatorului responsabil

In cele 2 ore ale workshopului ii vei putea asculta pe:

  • Alexandra Vasiliu – owner, Village Life
  • Andrei Blumer – Presedinte, Asociatia de Ecoturism din Romania (AER)
  • Daniel Roșca – ghid turistic si  owner  Via Transylvania Tours travel agency
  • Teodor Frolu – Co-founder, Rowmania

Gasesti descrierea speakerilor aici.

Evenimentul “Hub talks: Responsible Tourism” are loc luni, 29 iulie la ora 19. Adresa: Str. Halelor nr. 5, Bucuresti (zona Piata Unirii).

Daca vrei sa participi si tu inscrie-te folosind formularul acesta. Accesul la eveniment se face in baza unei taxe iar detaliile le gasesti in formularul de inscriere.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: specialisti in turism

Leave a Reply