Castiga o invitatie la Romanian Digital Travel Conference

Saptamana trecuta anuntam lansarea unui important eveniment de turism, Romanian Digital Travel Conference, eveniment ce va avea loc in Bucuresti, pe parcursul a doua zile, 20 si 21 martie 2014.

Turism Market sustine evenimentul si va fi prezent in sala de conferinte si va transmite live tot ce se va intampla acolo.

Cum ar fi sa fii si tu prezent la eveniment?

Daca lucrezi in industria turismului (sau daca vrei sa intri/sa revii in acest domeniu), Romanian Digital Travel Conference este locul in care vrei sa fii pentru ca vei afla multe noutati din turism si vei putea sta de vorba cu alti oameni care activeaza in acest domeniu.

Daca vrei sa vii la eveniment ai 2 modalitati:

  • te inscrii la conferinta pe formularul de inscriere folosind codul promotional TMRDTC01 cu care ai o reducere de 5% la orice pachet de participare
  • participi la concursul organizat de Turism Market si poti castiga o invitatie pentru o persoana la conferinta (invitatie valabila pentru ambele zile ale evenimentului)

Concursul pe care ti-l propun este urmatorul: completeaza urmatorul chestionar in care iti spui parerea despre Turism Market, despre ceea ce citesti aici si despre ceea ce vrei sa citesti in continuare.

Am realizat acest chestionar pentru ca vrem ca Turism Market sa raspunda intrebarilor tale si sa iti ofere cele mai noi informatii in turism.

Totodata, vrem sa realizam evenimente cat mai interesante pentru tine asa ca ai in chestionar o intrebare legata de ce fel de evenimente iti doresti sa organizeze Turism Market (ce structura sa aiba, in ce perioada a zilei/saptamanii sa aiba loc si ce teme sa abordeze).

Noi deja am pregatim cateva evenimente si urmeaza sa iti spunem despre ele cat de curand. Vrem sa organizam mai multe evenimente constructive in turism anul acesta si cel mai bine le vom realiza cu ajutorul tau.

Gasesti chestionarul aici.

Chestionarul poate fi completat pana pe 10 februarie ora 23:59. Extragerea castigatorului va fi facuta utilizand Random.org pe 11 februarie de dimineata. Castigatorul va fi anuntat aici pe blog pe data de 11 februarie.

Succes tuturor iar eu va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Credit foto: unsplash.com

Tags : eveniment in turismRomanian Digital Travel Conferencespecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response