Bucharest City App la o luna de la lansare

In ziua de astazi timpul trece extraordinar de repede peste noi, suntem “bombardati” cu noutati peste noutati permanent si ne este din ce in ce mai greu sa filtram informatiile cu adevarat relevante pentru noi.

Si daca timpul tot trece repede trebuie sa ii facem si noi fata, sa ne adaptam si sa gasim printre toate cate sunt de facut, timp pentru noi, pentru familie, prieteni si pentru activitati care ne plac. Si unde sa facem toate astea daca nu in orasul nostru, Bucuresti, daca tot stam atat de mult pe acasa, nu?

Pentru ca in ultimul timp sunt mult mai atenta cum imi impart timpul intre treburile pe care le am la job si viata personala, in ultima luna mie mi-a folosit tare mult aplicatia Bucharest City App pentru ca am reusit sa ajung in cateva locuri pe care nu le stiam si am avut parte de momente frumoase alaturi de cei dragi.

De ce iti spun toate astea?

Pentru ca a trecut deja o luna de cand s-a lansat Bucharest City App (am scris despre asta aici), o aplicatie mobila pe care o consider din ce in ce mai utila in peisajul Bucurestiului.

Si daca tot a trecut prima luna, hai sa vedem rezultatele acumulate pana acum.

rezultate prima luna Bucharest City App

In primele 30 de zile de la lansare, Bucharest City App:

  • a strans 15 128 de utilizatori
  • 60% dintre utilizatori au revenit cel putin o data in aplicatie
  • cel mai activ utilizator a folosit aplicatia de 594 de ori
  • continutul aplicatiei a fost afisat de 464 720 de ori
  • au fost publicate 1293 evenimente in aplicatie
  • cele mai accesate sectiuni au fost: Restaurante, recomandarile Noastre, Evenimente, Pub-uri & Cafenele

Mai multe cifre gasesti in infograficul de mai sus. Acestea nu sunt nici mici, nici mari, sunt doar cele existente dupa 30 de zile de functionare, motiv pentru care ii felicit pe cei 2 fondatori ai proiectului, Alex Filip si Dragos Asaftei de la Eventur!

Tu ai incercat aplicatia Bucharest City App pana acum?

Daca nu ai incercat inca Bucharest City App poti descarca aplicatia de aici. Iar daca ai incercat-o, hai sa vedem cum ti s-a parut. Astept parerea ta in comentariile de mai jos.

 

Tags : antreprenoriat in turismCarmina NitescuRomaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response