Romanian Digital Travel Conference. Editia a treia. 19.04.2016

Seria evenimentelor primaverii in turism nu putea sa se incheie fara o noua editie a Romanian Digital Travel Conference.

Ajunsa la cea de-a treia editie, Romanian Digital Travel Conference este o conferinta dedicata industriei turismului din Romania si este organizata de Eventur & Friends 2.0 in Bucuresti la Hotel Sheraton.

Turism Market a sustinut toate editiile anterioare ale conferintei (care s-au incheiat cu participarea a peste 400 de participanti), sustinem acum si editia a treia si venim cu cateva informatii proaspete despre eveniment.

Programul detaliat al conferintei este inca in lucru insa trebuie sa stii ca acest eveniment are durata de o zi asa ca daca vrei sa fii in sala ai grija sa iti rezervi intreaga zi de 19 aprilie 2016 pentru acest lucru (interval orar 9-18).

Daca nu ai mai participat pana acum la editiile anterioare, gasesti mai jos cateva detalii legate de motivele pentru a veni la eveniment si informatii despre cui se adreseaza evenimentul.

Daca lucrezi in industria de turism din Romania, indiferent de ramura ei, evenimentul este pentru tine!

Cui se adreseaza evenimentul

Romanian Digital Travel Conference sau #RDTC2016 (urmareste hastagul oficial pe conturile de social media) se adreseaza in special agentiilor de turism si unitatilor de cazare dar si celorlalti specialisti din domeniu: companii aeriene, transportatori, unitati de alimentatie publica (restaurante, cluburi, cafenele), presa si blogosfera de turism.

cui se adreseaza RDTC 2016

 Motive pentru a veni la conferinta

Ai 6 motive principale pentru a participa la editia din acest an a Romanian Digital Travel Conference:

6 motive sa vii la rdtc 2016

In cadrul conferintei companii de top si oameni importanti din turism iti vor prezenta strategii eficiente de marketing online adaptate la profilul unui business local de turism. Vei afla cum sa folosesti instrumente gratuite sau foarte ieftine pentru a-ti promova eficient serviciile.

Evenimentul va pune la aceeasi masa un grup de specialisti in tehnologie si marketing cu o bogata experienta pe nisa turismului romanesc. Acestia vor vorbi despre experientele proprii, te vor ajuta sa rezolvi o serie din problemele existente si te vor invata cum sa eviti greselile costisitoare.

Obiectivul final al evenimentului este realizarea unei cercetari de piata care va fi prezentata sub forma unui ebook si care are ca scop o radiografiere completa a cat de digitalizate sunt agentiile de turism, unitatile de cazare si companiile aeriene din Romania. Detalii despre aceasta cercetare de piata vei afla la fata locului, pe 19 aprilie.

Inscrie-te la conferinta

Inscrierile la conferinta au inceput deja asa ca daca vrei sa iti rezervi un loc te invit sa o faci inca de acum, cat inca sunt locuri disponibile. Ca la orice eveniment, locurile sunt limitate si nu stim niciodata cat de repede se ocupa.

Pretul unui bilet de acces la conferinta este de 49 Euro +TVA/persoana. Pretul este unul unic, acesta nefiind influentat de momentul inscrierii. Te poti inscrie completand formularul de aici.

Daca vrei sa fii la curent cu tot ce e nou in zona de marketing online in turism trebuie sa fii si tu in sala la aceasta editie a Romanian Digital Travel Conference! Vei beneficia de cunostintele si expertiza tuturor celor care vor vorbi la eveniment si vei avea ocazia sa pui intrebari. Ne vedem acolo?

Tags : agentie de turismCarmina Nitescucompanii de turismeveniment in turismRomanian Digital Travel Conferencespecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response