1stEP – Lasa-ti amprenta in turism

banner-2stEP-Bos-romania 2

Asa cum te-ai obisnuit, Turism Market se implica in diferite evenimente pentru industria turismului: fie le organizeaza, fie sprijina evenimente organizate de alte companii de turism (sau conexe).

Astazi vreau sa iti atrag atentia asupra unei conferinte organizata de Business Organization for Students sau BOS Romania. Evenimentul se numeste 1stEP – Lasa-ti amprenta in turism.

1stEP are loc pe parcursul a 3 zile, in perioada 7-9 aprilie, in Bucuresti si este un proiect care se adreseaza celor care viseaza sa devina antreprenori, sa isi transforme pasiunea intr-o afacere si care vede oportunitati acolo unde altii vad riscuri.

1steEP a ajuns astazi la cea de-a treia editie, primele doua editii fiind dedicate antreprenoriatului din pasiune si celui online.

Proiectul se adreseaza studentilor care au o pasiune pe care vor sa o transforme intr-un business reusit si care vor sa faca primii pasi decisivi pentru dezvoltarea lor profesionala. Evenimentul este orientat catre cei care au nevoie de un context propice pentru a pune bazele afacerilor si de insight-uri din partea specialistilor din domeniu.

Editia de anul acesta se adreseaza tinerilor care sunt pasionati de calatorii si turism.

Participantii la eveniment vor avea parte de doua conferinte sustinute de antreprenori de success si specialisti din domeniul financiar dispusi sa transmita din experientele lor, care au viziune si deschidere spre a oferi sprijin studentilor.

La aceasta a treia editie voi avea ocazia sa stau si eu de vorba cu studentii in cadrul workshopului de Management din cea de-a treia zi, 9 aprilie. In cadrul workshopului voi vorbi atat despre cariera mea si drumul meu spre antreprenoriat cat si despre managementul unei companii de turism, lucruri extrase din experienta mea de pana acum.

Printre speakerii prezenti se numara, pe partea de turism, Remus Visan – Paravion.ro si  Dragos Anastasiu – TUI Travel Center si pe partea antreprenoriala, Dragos Nicolaescu – Mentor Vocational. Lista completa cu speakerii o gasesti aici.

Programul complet al celor 3 zile il gasesti aici , insa pentru a rezuma ceea ce se va intampla la eveniment iti las imaginea de mai jos.

Afis-1stEP-2014-723x1024

Daca esti student si vrei sa afli ce oportunitati sunt pentru tine in turism te invit sa te inscrii la conferinta.

Accesul este gratuit. Detalii si inscrieri aici.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: cariera in turismCarmina Nitescueveniment in turismspecialisti in turism

Leave a Reply