Workshopul de la Iasi, primul dintr-o serie de evenimente Turism Market in tara

kyle-glenn-nXt5HtLmlgE-unsplash

Miercuri, 2 aprilie 2014 a avut loc workshopul #DiferentiereInTurism, la Iasi, un prim workshop pe care Turism Market l-a sustinut in afara Bucurestiului.

Revin acum cu cateva impresii de la workshop.

In primul rand ma bucur ca cititorii Turism Market din Iasi si din imprejurimi au fost deschisi unui astfel de workshop si ca au venit nerabdatori sa afle ce se va discuta. Am avut prezenti in sala cititori din Iasi, Focsani, Suceava si Piatra Neamt carora le multumesc pe aceasta cale.

La workshop am vorbit despre diferentiere si am dezbatut pe marginea unor exemple de nisa in turism si totodata pe tema fidelizarii clientilor.

Cu ajutorul participantilor am aflat cu totii cateva situatii cu care se confrunta companiile de turism din zona de nord est a tarii si am gasit impreuna cateva solutii.

ce inseamna sa fii diferit

cui ne adresam

pasi concreti

Astfel, cei prezenti la workshop au aflat cateva lucruri:

  • despre ce pot face ca sa se diferentiezi de celelalte companii si sa iasa in evidenta prin calitatea serviciilor pe care o ofera
  • despre cum sa faci sa cresti gradul de fidelizare al clientilor atta in cazul in care te adresezi unei nise cat si in cazul in care estei agentie de turism generalista
  • care sunt avantajele daca te nisezi pe ceva anume sau daca pur si simplu selectezi in functie de anumite categorii, acel segment de oameni caruia te adresezi

Dupa acest prim workshop la Iasi sunt sigura ca Turism Market va reveni aici cu noi evenimente.

Totodata, vrem sa organizam astfel de workshopuri si in alte orase din Romania asa ca daca nu ai completat deja chestionarul nostru deschis in luna februarie te rog sa il completezi acum. In chestionar te rugam sa iti exprimi dorinta legata de orasele in care sa organizam workshopuri si evenimente de turism. Gasesti chestionarul aici.

Turism Market isi doreste sa fie aproape de cititorii sai si in functie de feedback-ul primit si dorintele voastre vom veni in tara cu evenimente mai mici sau mai mari.

Pentru mine personal a fost o deosebita placere sa cunosc atatia oameni din turism prin intermediul workshopurilor pe care le organizez si promit ca de fiecare data sa revin cu teme actuale si cu informatii noi care sa aduca o anumita crestere in compania ta.

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescueveniment turism marketspecialisti in turism

Leave a Reply