Turism Market la Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry Conference 2013

In ultimul timp au aparut cateva evenimente tare interesante in turism. Din ce in ce mai multe conferinte si workshopuri cu teme bine targetate au inceput sa-si faca simtita prezenta, lucru care cred ca ne bucura pe noi toti.

Turismul este un domeniu dinamic si cred ca asta este una din partile lui cele mai frumoase. Cu cat trece timpul cu atat noi, cei ce lucram in acest domeniu avem provocari noi, ne dorim sa fim la curent cu tot ce apare nou.

Pe 10 aprilie 2013 va avea loc in Bucuresti conferinta “Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry“, conferinta la care voi participa in calitate de blogger oficial.

Conferinta este organizata de Alex Filip si este primul eveniment marca Eventur. Conceptul a fost deja validat in America si in alte tari europene, iar in 2013 a sosit randul mediului de afaceri din turismul romanesc sa descopere cele mai recente tehnologii si strategii de marketing.

Conferinta atinge cateva subiecte foarte importante, iar acestea sunt:

  • Cum poate social media sa schimbe fundamental comportamentul unui turist si cum se poate folosi acesta de un smartphone intr-o calatorie.
  • Cum interactioneaza clientii cu brandurile din turism prin intermediul retelelor sociale.
  • Ce reprezinta ROI (return of investment) in social media si care sunt cele mai recente si eficiente instrumente de masurare.
  • Care sunt oportunitatile unui brand pentru a fideliza clientii si cum poate creste vanzarile prin social media si printr-o aplicatie de smartphone.
  • Cum pot deveni blogurile vectori puternici de promovare a brandurilor (in cadrul companiei, in relatia cu proprii angajati sau cu clientii).
  • Care sunt cele mai noi trenduri in privinta utilizarii gadget-urilor, tehnologiilor si aplicatiilor.

Lista speakerilor de la acest eveniment o gasesti aici, iar daca vrei sa participi si tu la conferinta ai un formular de inscriere.

Promit sa te tin la curent cu noutati legate de conferinta. Mai este ceva timp pana la eveniment si sunt sigura ca pe masura ce ne apropiem de data de 10 aprilie vor fi din ce in ce mai multe noutati de aflat.

#SMMST este un eveniment organizat de Eventur in parteneriat cu Ramada Bucharest Parc,  GoTravel,  Travelport,  Travelio,  Infoturism  si Infopensiuni

Tags : Carmina Nitescueveniment in turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

8 Comments

  1. #SMMST este un eveniment organizat de Eventur in parteneriat see you Ramada Bucharest Parc, GoTravel, Travelport, Travelio, Infoturism, Infopensiuni si InfoTravelRomania.ro.

Leave a Response