Turism Market Insider: Episodul 31 – Descopera Delta Dunarii (interviu Iliuta Goean)

In urma cu 14 ani Iliuta Goean punea bazele turismului de nisa in Delta Dunarii. Din dragoste pentru fotografie si pentru natura a inceput cu organizarea de ture foto. Dat fiind faptul ca Delta este foarte ofertanta din mai multe puncte de vedere a continuat cu organizarea de ture de birdwatching, apoi cu ture de caiac-canoe.

A ajuns apoi la momentul in care si-a dorit sa le adune pe toate sub un singur nume si asa a aparut Descopera Delta Dunarii.

In episodul de astazi al Turism Market Insider il avem alaturi de noi pe Iliuta Goean si vorbim despre ce inseamna sa faci turism de nisa in Delta Dunarii, despre tururile pe care le pun la dispozitie turistilor si caror tip de turisti sunt potrivite.

Concluzia noastra este una singura: fiecare dintre noi merita sa cunoasca Delta Dunarii si sa se bucure de frumusetea naturala a acesteia. In plus, tururile Descopera Delta Dunarii se adreseaza celor care iubesc natura si cauta sa fie cat mai aproape de ea asa ca din punctul nostru de vedere ei sunt un adevarat exemplu in ceea ce priveste realizarea de turism care prevede conservarea naturii si expune in prim plan traditiile si obiceiurilor locale. In plus, sustin economia locala lucrand numai cu oameni de-al locului si incurajand turistii sa ii cunoasca pe acestia si sa incerce produsele lor (cum sunt mancarurile locale de exemplu).

Daca acest interviu te-a facut curios asupra programelor de nisa din Delta Dunarii afla ca il gasesti pe Iliuta si pe colegii sai aici: contact@descoperadeltadunarii.ro, 0763 869 400.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com

Tags : agentie de turismCarmina NitescuRomaniaspecialisti in turismturism market insider
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response