Te invit la Virtual Summit: 29 iunie – 1 iulie 2020 (eveniment online)

Încet dar sigur lucrurile încep să se mai miște și să revenim la activitățile obișnuite …într-un mod diferit.

Primăvara și toamna sunt cunoscute pentru majoritatea conferințelor și evenimentelor însă cum primăvara aceasta ne-a luat prin surprindere, am început să fim cu toții mai prezenți în online, să lucrăm online sau să învățăm câte ceva tot online.

După atât de mult timp petrecut în online în ultimele luni chiar n-aș fi zis că îmi voi dori vreodată să fiu online pentru încă 3 zile la rând dar iată că cei de la Evensys au lansat ACEL eveniment care m-a făcut să îmi blochez în calendar zilele de 29 iunie – 1 iulie 2020. Atunci are loc “Back to Business Virtual Summit“, adică cel mai cuprinzător eveniment pe care l-au făcut vreodată.

Programul este realizat chiar pe zonele mele de interes, acestea fiind împărțite pe teme de discuții în cele 3 zile de eveniment:

  • 29 iunie: Advertising, Marketing & Interactive day
  • 30 iunie: Social networks, Community & Public Relations day
  • 1 iulie: Online Marketing & Social Media workshops day

Ce este Virtual Summit?

În mod normal un Summit Virtual este o colecție de interviuri difuzate online, aranjate pe sesiuni ca într-o conferință obișnuită. Back to Business Virtual Summit este însă mai mult decât atât. Evenimentul include cele mai cunoscute 3 tipuri de conținut video online, de care toată lumea se poate bucura din confortul și siguranța propriei case ori de la birou sau chiar în mișcare:

  • Prezentări Live – Vorbitorii vor intra pe o scenă specială – concepută ca un studio TV – și vor susține prezentări excepționale.
  • Sesiuni preînregistrate – Experți cunoscuți vor împărtăși cunoștințele, strategile și tacticile lor în interviuri virtuale scurte, dar puternice.
  • Webinarii – Summit-ul va reuni unele dintre cele mai bune agenții digitale care vor oferi informații valoroase, tactici de succes și noi strategii.

Pentru prima dată în România, vei asista la un eveniment virtual creat după rigoarea unei conferințe offline. Sesiuni în toată regula, prezentări ca pe scenă, întrebări din „sala” sau, mai bine zis, de acasă și de la birou. După 2 zile de prezentări, te așteaptă o ultimă zi cu webminarii aplicate pe nevoile tale imediate și cu soluții la cheie.

Detalii despre Virtual Summit găsești și în evenimentul de pe Facebook.

Participarea la Virtual Summit

Dacă lucrezi în industria de turism și vrei să înveți lucruri noi recomand din suflet să participi. Având în vedere perioada delicată în care încă ne aflăm, cu siguranță vei afla o mulțime de lucruri noi legate de cum să abordezi marketingul, publicitatea și relații publice în perioada post-Coronavirus.

Participarea la acest summit este gratuită iar detalii găsești aici.

Sunt 4 moduri în care te poți înscrie la Virtual Summit, ultimul fiind cu plată – acesta include un abonament la evenimentele Evensys: plătești un eveniment și ai acces la 3 conferințe la alegerea ta până la finalul lui 2022.

Turism Market susține inițiativa Virtual Summit și vom fi prezenți la eveniment. Ce zici, ne “vedem” acolo? Acum online iar la evenimentele viitoare în offline!

Tags : Carmina Nitescumarketing si comunicare in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response