La multi ani, RTT !

 

In 2009 s-a nascut RTT dintr-o idee survenita din nevoia pietei. Lucrand in turism, ca fosti practicieni, ne-am lovit deseori de: lipsa de timp alocat pentru recrutare, lipsa resurselor pentru recrutare, lipsa strategiei de recrutare si pana la urma de lipsa lucrului constant pentru crearea networkingului.

Ne-am lansat pe timp de criza, insa inceputul cu lipsa lui de clienti adevarati ne-a facut sa ne creem strategia si planul de dezvoltare.

Dupa o perioada de marketing intensiv, de cautare asidua a clientilor, de acceptare a unor conditii de lucru sub asteptarile noastre, la jumatatea lui 2010, am avut primii clienti care ne-au cautat ei pe noi si nu invers. Am considerat acel punct o prima borna atinsa.

Am avut in 3 ani de zile 4 posturi pe care nu am putut sa le acorperim, datorita pietei care nu era pregatita in acest sens si datorita asteptarilor neconforme cu realitatea pietei.

Am avut in 3 ani de zile 5 inlocuiri de posturi (oameni care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor angajatorilor sau oameni pentru care matching ul facut de noi a esuat).

Am cunoscut oameni extraordinari, adevarati lideri, cu strategii de dezvoltare, dar si capuse ale industriei turismului, oameni total nepregatiti, aroganti si fara 7 ani de acasa (valabil atat pentru clienti cat si pentru candidate).

Pentru ca suntem buni in comunicarea cu oamenii, in crearea unui matching intre angajator si angajat, dincolo de cerintele specifice porturilor din turism, ne laudam cu 3 ani de existenta in care am plasat peste 300 de agenti, am incheiat peste 60 de contracte de recrutare, consultanta si training.

Cele mai mari realizari ale noastre?

  • Primul contract incheiat J
  • Castigarea unei licitatii extrem de dure pentru proiectul G2 Travel, wholesaler international care si-a deschis call center ul operational in Romania.
  • Recrutarea a 34 de persoane in 3 saptamani.
  • Faptul ca se vorbeste despre noi, ca unii se tem de noi si ca unii candidati ne-au devenit prieteni.
  • Faptul ca suntem pe piata si nu dam inapoi.

www.recrutare-turism.ro

Credit foto: unsplash.com

Tags : Oana Diaconu Tigaurecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Madalin Mancila

The author Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com

Leave a Response