Job-urile lunii in turism: septembrie 2017

credit foto: unsplash.com

Sezonul de vara s-a incheiat iar toamna vine cu multe oportunitati de job-uri noi in industria de turism. Mai jos gasesti propunerile lunii septembrie.

Job-uri in Bucuresti

Hotel Coordinator for the French Market, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Coordinator for the French Market.

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca bine limba Engleza si Franceza.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Contracts Coordinators for the Russian Market, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Contracts Coordinators for the Russian Market.

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca bine limbile Engleza si Rusa.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Head of Events, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, agentie de turism cu peste 20 de ani experienta, corporate si leisure travel, reprezentant al unui TMC international, o persoana pentru postul Head of Events.

Persoana cautata trebuie sa aiba studii superioare finalizate, minim 5 ani experienta in planificarea si organizarea de evenimente corporate, capacitate de lider si experienta in management. Job-ul etse potrivit unei persoane cu experienta in organizare evenimente in cadrul agentiilor de turism, dar si cu abilitati de management de echipa.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Sales Manager B2B, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, touroperator pe destinatii precum Grecia, Turcia si Bulgaria cu peste 15 ani experienta si propria flota de autocare, o persoana pentru postul Sales Manager B2B.

Persoana cautata trebuie sa aiba studii superioare finalizate, sa cunoasca limba Engleza, sa aiba cunostinte de operare PC si a aplicaiilor de tip CRM, sa aiba experienta in sales B2B, sa fi lucrat pe o pozitie similara minim 3 – 5 ani, are carnet de conducere categoria B. Experienta de lucru intr-o agentie de turism constituie avantaj.

Beneficii: salariu fix 1000 euro si comision din vanzari.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Responsabil destinatie Grecia (back-office), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, touroperator pe destinatii precum Grecia, Turcia si Bulgaria cu peste 15 ani experienta si propria flota de autocare, o persoana pentru postul  Responsabil destinatie Grecia.

Persoana cautata este absolventa de studii superioare, are experienta intr-o agentie de turism de minim 3 ani, cunoaste limba engleza la nivel avansat, are cunostinte de operare PC, cunoaste principalele destinatii pentru produse leisure (Grecia, Turcia, Bulgaria), cunoaste procedurile de lucru cu partenerii externi.

Beneficii: salariu intre 500 si 800 euro, bonusuri.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agentie de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism

Leave a Reply