Job-urile lunii in turism: noiembrie 2017

Luna noiembrie vine cu multe joburi interesante. Propunerile noastre le gasesti mai jos.

Job-uri in Bucuresti

Senior Incoming Travel Consultant, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clietul sau, afiliat unei retele din peste 60 de tari ce acopera toate nevoile unui client, fie el de leisure sau corporate, o persoana pentru postul de Senior Incoming Travel Consultant.

Persoana cautata are studii medii sau superioare (cursurile de specialitate reprezinta avataj), experienta minim 3 ani pe o pozitie similara, cunoasterea limbii engleze la nivel conversational, cunoasterea limbii germane reprezinta avantaj, cunostinte temeinice despre geografia Romaniei, experienta in utilizarea sistemelor de rezervari.

Lucrand pentru aceasta companie vei gasi un mediu stabil, cu proceduri de lucru, training sustinut oferit inca de la inceput, vei descoperi ca un business poate fi sigur chiar daca este dinamic si flexibil. Vei avea acces la o baza extinsa de clienti, furnizori si sisteme de rezervari.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Incoming Travel Agent, Bucuresti – TravelMaker

Agentia de turism TravelMaker cauta o persoana pentru postul de Incoming Travel Agent.

Persoana cautata cunoaste bine limba engleza (cunoasterea unei alte limbi straine reprezinta avantaj), are bune abilitati de comunicare si de customer service, cunoaste Romania ca si destinatie turistica, este familiara cu lucrul cu emailul, word, excel, internet, are simtul umorului si ii place sa lucreze intr-o echipa.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Leisure Product Manager, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul lor, afiliat unei retele din peste 60 de tari, ce acopera toate nevoile unui client, fie el de leisure sau corporate, o persoana pentru postul de Leisure Product Manager.

Persoana cautata are experienta 2 ani pe o pozitie similara (creare pachete sau vanzare pachete turistice externe), cunoaste limba engleza nivel conversational, cunoaste sistemele de rezervari specifice industriei.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Responsabil destinatie Grecia (back-office), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul lor, touroperator pe destinatiile Grecia, Turcia, Bulgaria cu peste 15 ani de experienta si cu flota proprie de autocare, o persoana pentru postul de Responsabil destinatie Grecia.

Persoana cautata are minim 3 ani experienta de lucru intr-o agentie de turism, are studii superioare, cunoaste limba engleza la nivel avansat, are cunostinte temeinice de MS Office – Excel si Word, cunoaste procedurile de lucru cu parteneri externi, cunoaste principalele destinatii pentru produse leisure (obligatoriu Grecia).

Salariul oferit este 500 – 800 euro + bonus. Se ofera plata orelor suplimentare si discount pentru vacante.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Coordinator – USA Contracts, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Coordinator – USA Contracts.

Persoana cautata cunoaste limba engleza la nivel avansat, are abilitati de comunicare, respecta deadlineurile, experienta in negociere reprezinta avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Contracts Coordinator for the UK Market, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Contracts Coordinators for the UK Market.

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca bine limba Engleza, experienta in negociere reprezinta avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

2 Sales Ledger Executives, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international fondat in Marea Britanie in 1988, doua persoane pentru postul de Sales Ledger Executive.

Persoanele cautate trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, sa se tina de deadline-uri, sa fie atent la detalii, sa cunoasca bine limbile Engleza si Spaniola.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response