Job-urile lunii in turism: decembrie 2017

Finalul de an este numai bun pentru noi inceputuri asa ca daca esti in cautare de oportunitati noi legate de cariera gasesti mai jos propunerile noastre.

Ia in calcul ca pe parcursul lunii revenim asupra articolului de mai jos cu propuneri noi de job-uri.

Job-uri in Bucuresti

2 Pricing Executives, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, unul dintre cei mai cunoscuti wholesaleri (hotels), cu aproape 30 de ani de experienta pe piata internationala, doua persoane pentru postul de Pricing Executive.

Persoanele cautate sunt absolvente de studii superioare, cunosc bine limba Engleza, au abilitati organizatorice si de comunicare si au cunostinte de excel.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Baia Mare

Agent turism si ticketing, Bucuresti –  RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, un touroperator aflat in dezvoltare, o persoana pentru postul de Agent turism si ticketing.

Persoana cautata cunoaste bine limba engleza, are bune abilitati organizatorice, este atenta la detalii si are o atitudine prietenoasa. Totodata este comunicativa, sociabila, usor de integrat in echipa, are cunostinte solide in operarea sistemelor de rezervari specifice industriei de turism.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Credit foto: unsplash.com

Tags : agentie de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response