Job-urile lunii în turism: septembrie 2019

Începutul toamnei vine cu câteva propuneri de job interesante. Acestea sunt următoarele.

Ticketing Agent (outsourcing company), București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul sau, companie de outsourcing în turism, oferind servicii de ticketing clienților finali, corporate și leisure, clienți exclusiviști (fără reclamații inutile sau cerințe absurde), vorbitori de limba engleză, o persoană pentru postul Ticketing Agent.

Persoana căutată are experiență relevantă în ticketing, rezervare, tarifare (Amadeus), cunoaște limba engleză la nivel avansat (scris și vorbit), are studii superioare și abilități de comunicare, are cunoștințe de operare calculator:MS Office și navigare internet, are abilități de a rezolva și gestiona eficient cerințele clienților, este orientată spre client, are atenție la detalii și oferă servicii de calitate, are capacitate de învățare rapidă și de gestionare a mai multor sarcini simultan, este disponibilă pentru lucrul în ture(inclusiv noaptea). Experiența de lucru în call center reprezintă avantaj.

Se lucrează în ture, prin rotație, inclusiv ture de noapte. Turele sunt concentrate în așa fel încât programul este avantajos pentru personal, lăsând la dispoziție ore libere și având mai puțin de 40 de ore/ săptămână. Programul atipic permite fie să ai două joburi, fie să te ocupați de familie sau de proiecte personale, pentru care nu ai avea timp într-un program clasic de lucru.

Birourile sunt situate în zonă centrală, iar condițiile de lucru foarte bune. Echipa este formată din 5 agenți și un manager, cu o medie de vârstă de 30 de ani, de 4 agenți plus 1 manager. Colectivul este unit, relația cu partenerii și cu clienții fiind una relaxată, care îi motivează pe angajați. Fluctuația de personal este minimă. Se oferă salariu de până la 4200 lei net în funcție de experiență, bonuri de masă și bonus anual.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Country Sales Manager, București – RTT România

RTT România caută, pentru cel mai nou client al lor-unul din cei mai solizi touroperatori români ce are experiență de 20 de ani pe piața românească-o persoană pentru postul Country Sales Manager.

Persoana căutată va dezvolta portofoliul B2B al companiei, va organiza rețeaua de vânzări din țară (minim 5 locații).

Persoană căutată trebuie să aibă minim 3 ani experiență în vânzări, să aibă un background solid pe piața de turism din România, să aibă abilități de comunicare și prezentare, putere de convingere și negociere, precum și o reputație ireproșabilă.Este obligatorie cunoașterea limbii engleze și deținerea unui permis de conducere. Oferta salarială este compusă din venit fix lunar, la care se adaugă bonuri de masă și bonus în funcție de rezultatele proprii și ale echipei.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Coordinator with italian, București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul sau, un wholesaler internațional, o persoană vorbitoare de limba italiană pentru postul Hotel Contracts Coordinator.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză și italiană, are bune abilități de comunicare, respectă deadline-urile, iar experiența în negociere reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (se poate începe oricând între orele 8 și 10 am).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Coordonator turism și evenimente, București-RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, cel mai mare DMC (Destination Management Company) deținută de o persoană privată, o persoană pentru postul de Coordonator de turism și evenimente pentru o parte din clienții companiei.

Persoana căutată are 1-3 ani experiență (incoming, evenimente sau agenție de turism corporate), cunoaște România ca și destinație turistică, știe să utilizeze platformele de rezervări specifice industriei, are cunoștințe de facturare, abilități de comunicare, cunoaște limbă Engleză (fluent), altă limbă străină(franceză, spaniolă, germană) reprezentând avantaj.

Salariul pleacă de la 3000 de lei net/ luna și crește în funcție de experiență și de potențialul fiecărui candidat. Se adaugă diurne și plata orelor suplimentare, rezervări cu discount, programe de fidelitate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism implant (multinațională domeniul investiții), București – RTT România

RTT România caută o persoană pentru postul de agent de turism-implant într-o companie multinațională din domeniul investiții/ construcții, cu sediul în Floreasca Business Park. Aceștia doresc să aibă un consultant dedicat care să lucreze toate serviciile, ticketing, cazări, asigurări, transferuri etc de la sediul lor. Caută practic un nou coleg specializat pe travel.

Persoana căutată are experiență de minim 3 ani într-o agenție de turism corporate (departament ticketing, Amadeus de preferat), personalitate plăcută, abilități de comunicare. Limba engleză este obligatorie, căci o parte din colegi sunt expați.

Se ofera 4000 de lei net/ luna (în cazul în care persoana selectată nu cunoaște sisteme de ticketing, va fi ofertat sub această sumă).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism incoming, București – Atlantic Tour (NOU)

Agenția de turism Atlantic Tour caută o persoană pentru postul de Agent de turism incoming.

Persoana căutată are 2 ani experiență în turismul intern (incoming), cunoaște limba engleză la nivel avansat, o altă limbă de circulație internațională reprezentând avantaj, are cunoștințe de operare a sistemelor de rezervări specifice industriei, cunoaște și lucrează în Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook).

Dacă consideri că job-ul de mai sus îți este potrivit, trimite CV-ul tău pe adresa: jobs@atlantic.ro

Marketing Specialist, București – Cocktail Holidays  (NOU)

Touroperatorul Cocktail Holidays caută o persoană pentru a-și întregi departamentul de marketing pe postul Marketing Specialist.

Persoana căutată are experiență relevantă în domeniu și se va ocupa de oragnizarea de evenimente în cadrul companiei, roadshow B2B, broșuri și cataloage, comunicarea cu designerii externi, va ține legătura cu diverși parteneri. Pot aplica și persoane fără experiență dacă sunt suficient de motivate să învețe, însă este apreciată experiența în industria de turism și aportul adus de o astfel de persoană.

Responsabilitățile principale vor fi legate atât de zona marketingului online (ex.trimitere newsletere), cât și de cel offline.

Dacă consideri că job-ul de mai sus îți este potrivit, trimite CV-ul tău pe adresa jobs@cocktailholidays.ro

Ticketing Agent, București – Cocktail Holidays  (NOU)

Touroperatorul Cocktail Holidays caută o persoană pentru a-și întregi departamentul de ticketing pe postul Ticketing Agent.

Persoana căutată cunoaște limba engleză, poate lucra bilete individuale și de grup în Worldspan dar și Blue Air, WizzAir și RyanAir. Experiența în domeniu reprezintă avantaj.

Dacă consideri că job-ul de mai sus îți este potrivit, trimite CV-ul tău pe adresa jobs@cocktailholidays.ro 

Succes!

Tags : agent de turismcompanii de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Reply