Job-urile lunii in turism: septembrie 2018

credit foto: unsplash.com

Dupa un sezon de vara plin, luna septembrie vine cu mai multe oportunitati in ceea ce priveste cariera in turism. Recomandarile lunii septembrie in Bucuresti si Calimanesti au sosit.

Job-uri in Bucuresti

NOU! Pricing Executive, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, unul dintre cei mai cunoscuti wholesaleri (hotels), cu 30 de ani de experienta pe piata internationala, o persoana pentru postul de Pricing Executive.

Persoana cautata este absolventa de studii superioare, cunoaste limba Engleza la nivel avansat, are abilitati organizatorice si de comunicare si are foarte bune cunostinte de excel.

Experienta in turism nu este obligatorie, iar acest post este o oportunitate foarte buna de a intra in industria turismului cu un salariu excelent.

Beneficii: salariu motivant, bonuri de masa si asigurare medicala.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Travel Manager, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, o agentie de turism afiliata unei mari corporatii din Romania, o persoana pentru postul Travel Manager – responsabil de turism si ticketing.

Persoana cautata are studii superioare finalizate, are experienta de 3-5 ani in domeniul rezervarilor VIP/corporate, are experienta in utilizarea sistemului Amadeus si a sistemelor de rezervari specifice industriei, are experienta in relatiile cu clientii VIP/corporate si abilitati de comunicare, cunoaste limba engleza la nivel conversational si are cunostinte de operare C (Office, Outlook, Internet).

Beneficii: salatiu net de 3500 lei declarat in conditii legale, bonuri de masa si plata orelor suplimentare.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Accounts Payable Clerk (contract 1 an), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta sa angajeze pentru clientul lor, o persoana pentru postul Accounts Payable Clerk (perioada determinata de 1 an).

Persoana cautata trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel avansat, sa aiba bune abilitati de organizare si comunicare si o experienta de lucru de minim 6 luni.

Beneficii: salariu motivant, bonuri de masa si asigurare medicala.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Consultant Corporate Intern, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, una din cele mai importante agentii corporate din Romania, o persoana pentru postul Consultant Corporate Intern.

Persoana cautata are experienta de lucru intr-o agentie de turism, cunoaste geografia Romaniei  peste nivel mediu (nivel administrativ), este atenta la detalii, este prietenoasa, rabdatoare si flexibila. Cunoasterea limbii engleze, a programelor TINA si AIDA nu este obligatorie insa reprezinta un plus.

Beneficii: se ofera 3000 lei net si beneficii interne importante.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent de turism (part time), Bucuresti – Love Tour

Agentia de turism Love Tour cauta o persoana pentru postul Agent de turism (part time: 4-5 ore pe zi).

Persoana cautata are 2 ani experienta de lucru in agentia de turism, cunostinte PC si ale pachetului Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), cunoaste limba engleza la nivel avansat, este o persoana cu initiativa si stie sa negocieze, este disciplinata si punctuala si are cunostinte de social media (Facebook).

Beneficii: program flexibil (se poate lucra de acasa), salariu atractiv + bonusuri.

CV-urile pot fi trimise pe email office@lovetour.ro

Job-uri in Calimanesti

Receptioner, Calimanesti-Caciulata – Hotel Dada Termal

Hotel Dada Termal din Calimanesti – Caciulata cauta o persoana pentru postul Receptioner.

Persoana cautata trebuie sa aiba studii medii, experienta de lucru in domeniul hotelier, atitudine pozitiva si punctualitate, sa aiba capacitate de comunicae si placerea de a lucra si comunica cu publicul, sa aiba abilitati de organizare si prioritizare a activitatilor, sa aiba cunostinte de operare calculator si sa poata lucra bine in echipa. Studiile in domeniul turismului reprezinta avantaj.

CV-urile pot fi trimise pe email mara.buganu@yahoo.com insotite de cateva cuvinte in care candidatii sa isi exprime motivatia pentru a lucra la acest hotel.

Receptioner (tura noapte), Calimanesti-Caciulata – Hotel Dada Termal

Hotel Dada Termal din Calimanesti – Caciulata cauta o persoana pentru postul Receptioner (tura de noapte).

Persoana cautata trebuie sa aiba studii medii, experienta minima de lucru in domeniul hotelier (ex. sa stie sa faca un check-in /check-out), sa fie disponibila pentru program de noapte (interval orar 23 – 7).

CV-urile pot fi trimise pe email mara.buganu@yahoo.com

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: job in turismrecrutare turismRTT Romania

Leave a Reply