Job-urile lunii în turism: martie 2020

Primăvara începe cu noi oportunități de schimbare a carierei în turism. Mai jos găsești job-urile recomandate în această lună.

Job-uri în București

NOU! Active incoming agent, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, o agenție cu asociați din România și Franța, specializată pe incoming în România din 2006, pe turism activ, o persoană pentru postul Active Incoming Agent.

Sediul din România este mic, dar caută o persoană dedicată, căreia să îi placă turismul, o persoană, activă și independentă.

Persoana căutată cunoaște limba engleză și franceză (la nivel conversațional), are bune cunoștințe de geografie, are disponibilitate pentru program neregulat în timpul sezonului (orele suplimentare fiind compensate cu timp liber sau plată), are foarte bune abilități de comunicare.

Constituie avantaj: dacă este practicant de sporturi de munte (biking, hiking), dacă are cunoștințe de grafică și lucru prelucrare foto/video, experiență pe o poziție similară, studii în turism sau marketing.

Beneficii: salariu 2800-4000 lei net, declarat în condiții legate, negociabil în funcție de experiență, program de lucru flexibil, participare în infotripuri, training de specialitate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing (mediu/junior), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul sau, o agenție de turism ce face turism inovator, excursii în jurul lumii, yachting de lux și business travel, o persoană pentru postul Agent ticketing(mediu/junior).

Persoana căutată are minim 1 an experiență în Amadeus(emitere de bilete de avion într-o agenție acreditata IATA), are atitudine pozitivă și optimistă, dorință de a descoperi itinerarii interesante și eficiente pentru zborurile clienților, are atenție la detalii.

Se oferă salariu între 3000-3500 lei net, în funcție de experiență, bonuri de masă, asigurare medicală Medlife și bonusuri discretionale. Programul de lucru este 08:30-17:30, iar biroul se află în zonă Mall Promenada.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Credit Controller Executives, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul sau, un wholesaler internațional, o persoană pentru postul Credit Controller Executive.

Persoana căutată are 2 ani experiență într-o poziție similară, este absolventă de facultate, se integrează ușor în echipă, cunoaște limba engleză la nivel avansat, este atentă la detalii, cunoaște și folosește Microsoft Office (Outlook și Excel).

Se oferă salariu de peste 3400 lei net, tichete de masă și asigurare medicală. Este posibila evaluarea periodica si renegicierea salariului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism incoming, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul lor, un touroperator de incoming și DMC, două persoane pentru postul Agent turism incoming.

Persoanele căutate au minim 1 an experiență de lucru în turism, cunosc limba engleză la nivel avansat, crează și pun la vânzare online produse turistice pentru piața internă(incoming), consiliază clienții în alegerea serviciilor turistice, efectuează rezervarea serviciilor turistice și urmăresc tranzacțiile efectuate, întocmesc documente specifice activității(contracte, vouchere, etc).

Salariul oferit este de până la 4000 lei net, în funcție de experiență. Se oferă bonus, training, participare la infotripuri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Business Travel – Sales Representatives, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul lor, agenție de turism acreditata IATA afiliată unei alianțe globale de turism de afaceri cu experiență de 15 ani în corporate travel, o persoană pentru postul Business Travel-Sales Representative.

Persoana căutată va lucra independent, fără a-și asuma riscurile antreprenoriatului.

Dacă ai experiență în vânzări și în turism, cunoști potențialul zonei, ești mobil și te poți organiza singur cu ușurință, devino colegul lor. Îți oferă acces la tehnologia lor, furnizori, echipă operațională excelentă și garanția brandului.

Responsabilități: indentificarea de noi potențiali clienți (companii), încheiere de contracte, negociere și account management.

Se oferă salariu fix + comision din valoarea contractului negociat.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response