Job-urile lunii în turism: mai 2021

Luna mai vine cu primăvara și cu câteva oportunități de carieră în turism.

Job-uri în București

Specialist producție (chartere), București- RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare specializată pe pachete de tip charter și destinații exotice, o persoana pentru postul Specialist producție (chartere).

Persoana căutată are experiență de 3-5 ani pe un post similar și experiență în utilizarea sistemelor de rezervări pentru comparații tarife și verificare disponibilități, are cunoștințe operare calculator Microsoft, cunoaște limba engleză.

Salariul oferit este 2800-3800 lei net, în funcție de experiență. Beneficii: comision din vânzări, asigurare medicală în sistem privat, dezvoltare profesională continuă și posibilități de promovare.

Programul de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 cu o oră pauză de masă. În sezon se lucrează sâmbăta, prin rotație, cu un program scurt.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri remote, disponibile oriunde

Cei de la RTT România au un nou proiect pentru care recrutează mai multe persoane ce pot lucra remote, de oriunde.

Compania angajatoare este un BPO cu proiecte exclusiv pe zona de turism (tehnologie, companii aeriene și touroperatori). Începând cu luna ianuarie au preluat o parte din suportul pentru clienții unei mari companii aeriene din Germania. Prin intermediul job-urilor de mai jos ai ocazia să intri într-o echipă dedicată și să nu pierzi conexiunile cu acest domeniu, în condițiile în care nu sunt foarte multe oportunități de angajare în turism în această perioadă. Fiind un proiect la început de drum, ai șanse reale de avansare.

Customer Support Associate (German – home based), disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Customer Support Associate.

Persoana căutată vorbește fluent limbă germană și are cunoștințe solide de limbă engleză, are bune capacităti de comunicare și customer service și este axată pe rezolvarea cerințelor clienților. Totodată, experiența anterioară cu o companie aeriană internațională reprezintă avantaj (însă nu este obligatorie). Persoana căutată trebuie să fie disponibilă pentru a lucra în ture (inclusiv ture de noapte).

Se oferă salariu competitiv, posibilitatea de a lucra de acasă din orice oraș, oportunități de creștere în carieră într-o echipă internațională în dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Team Leader – Airline (German – home based), disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Team leader.

Persoana căutată are minim 2 ani experiență pe un post anterior de Supervisor/Team Leader, vorbește fluent limbă germană (min nivel C1 scris și vorbit) și are cunoștințe solide de limbă engleză, are bune capacități de comunicare și team management dovedite, cunoaște programe precum galileo/Amadeus. Totodată, experiența anterioară cu BPO/SSC reprezintă avantaj. Persoana căutată trebuie să fie disponibilă pentru a lucra în ture (inclusiv ture de noapte).

Se oferă salariu competitiv, posibilitatea de a lucra de acasă din orice oraș, oportunități de creștere în carieră într-o echipă internațională în dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Support Agent (French – home based), disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Airline Support Agent.

Persoana căutată vorbește fluent limb franceză și are cunoștințe solide de limbă engleză, are bune capacităti de comunicare și customer service și este axată pe rezolvarea cerințelor clienților. Totodată, experiența anterioară cu o companie aeriană internațională reprezintă avantaj (însă nu este obligatorie). Experiența anterioară de lucru cu Amadeus, Galileo, Sabre reprezintă avantaj.  Persoana căutată trebuie să fie disponibilă pentru a lucra în ture (inclusiv ture de noapte).

Se oferă salariu competitiv, posibilitatea de a lucra de acasă, oportunități de creștere în carieră într-o echipă internațională în dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Tulcea

Front Office Executive, Tulcea – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, resort 5* situat in Delta Dunării, o persoana pentru postul Front Office Executive.

Persoana căutata trebuie să cunoască sistemul Opera, să fie punctuală, să anticipeze nevoile clienților atunci când acest lucru este posibil și să crească satisfacția clienților.

Se oferă contract pe perioadă nedeterminată, cazare și masă în cadrul resortului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Front Office Assistant Manager, Tulcea – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, resort 5* situat in Delta Dunării, o persoana pentru postul Front Office Assistant Manager.

Persoana aleasă se va asigura că toți membrii echipei din front office și guest services primesc training adecvat în ceea ce privește politica companiei și proceduri, îl asistă pe Front Office Manager în motivarea echipei și participă la trainingul și dezvoltarea personalului din Front Office. Totodată persoana aleasa se va ocupa de check în-ul clienților VIP.

Persoana căutata trebuie să cunoască sistemul Opera, să fie punctuală, să anticipeze nevoile clienților atunci când acest lucru este posibil și să crească satisfacția clienților.

Se oferă cazare și masă în cadrul resortului, precum și contract de lucru pe perioadă nedeterminată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Reservation Executive, Tulcea – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, resort 5* situat in Delta Dunării, o persoana pentru postul Hotel Reservation Executive.

Persoana căutata trebuie să știe să gestioneze rezervările venite din mai multe platforme de comunicare, să îmbunătățească tehnica de vânzări, să gestioneze cererile și detaliile rezervărilor, să se ocupe de rezervări de grup.

Se oferă cazare și masă în cadrul resortului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : Carmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response