Job-urile lunii în turism: iulie 2020

După 2 luni de pauză de la articolul lunar cu job-uri dedicate industriei de turism iată că revin la această temă cu 2 posturi proaspete de la RTT România. Sunt primele job-uri de după cea mai dificilă perioadă cu care s-a confruntat turismul (și încă se confruntă) până acum și, zic eu, reprezintă un semn bun legat de viitor.

Sperăm ca începând de aici înainte lucrurile să se miște în direcția potrivită și pentru industria de turism.

Posturile disponibile în acest moment sunt mai jos, iar dacă între timp pe parcursul lunii iulie vor mai apărea posturi disponibile voi updata articolul acesta.

Agent turism incoming, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul lor, un touroperator specializat pe incoming (în principal pentru excursiile la sol ale navelor de croazieră), o persoană pentru postul Agent turism incoming.

Persoana căutată menține relația cu clienții (parteneri contractuali – vase de croazieră) prin corespondență scrisă sau telefonică în limba engleză, planifică, organizează, coordonează și supraveghează desfășurarea acțiunilor, se implică în contractare, ocazional se deplasează în porturile de acostare.

Persoana căutată are experiență 3 ani pe o poziție similară-incoming, cunoașterea limbii engleze la nivel avansat, are o bună capacitate de organizare și planificare, precum și bune abilități de comunicare.

Se oferă salariu între 3000-4000 lei net, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici. – acest job NU mai este disponibil

Business Development Executive, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism corporate, top performer pe nișa sa, o persoană pentru postul Business Development Executive. Activitatea se va desfășura de acasă, ca în majoritatea companiilor, cu prezență la birou pentru diverse întâlniri și ședințe, compania căutând o persoană activă și independentă, care să se poată organiza singură.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în departament de vânzări corporate(de preferat în turism), are rezultate concrete obținute de-a lungul timpului, cunoaște bine piața, este perseverentă, punctuală, are abilități excelente de negociere, comunicare și analiză.

Salariul oferit este între 3500 și 6000 lei, în funcție de experiență, la acesta adăugându-se grilă de comisionare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Tags : cariera in turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response