Job-urile lunii în turism: iulie 2019

credit foto: unsplash.com

Sezonul de vară este în toi, iar job-urile recomandate ale lunii sunt următoarele:

Job-uri în București

NOU Manager Marketing & Vânzări, București – Travel Maker

Agenția de turism Travel Maker caută o persoană pentru postul Manager Marketing & Vânzări.

Persoana căutată are cunoștințe de turism, marketing online și offline, internet și relații publice, este ambițioasă, tenace, organizată, este bun comunicator și negociator în limbile română și engleză, are dorința și capacitatea de a lua decizii și de a lucra atât în mod independent cât și într-o echipă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Responsabil Colectare Debite, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, unul dintre primele TMC-uri din România ce deține acreditare IATA, o persoană pentru postul Responsabil Colectare Debite.

Persoana căutată trebuie să cunoască limba engleză la nivel avansat și să aibă experiență de 1-3 ani pe o poziție similară.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent Corporate (intern și evenimente), București-RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, agenție de turism cu experiență și portofoliu bun de clienți corporate, o persoană pentru postul Agent de turism Corporate (intern și evenimente). Agenția deține o echipă grozavă și oferă multă flexibilitate și înțelegere angajaților.

Persoana căutată are experiență de minim 1-3 ani în turism corporate (intern, extern sau evenimente), are minim studii medii, cunoaște limba engleză, are capacitatea de a se adapta cerințelor clienților, dispune de flexibilitate în discuțiile cu clienții și abilități de a interacționa cu oamenii.

Beneficii: salariu 2700-3000 ron net (în funcție de experiență), plata orelor suplimentare. Se lucrează de luni până vineri în intervalul 9:30-18:00 și în weekend-o tură de urgență la 2 săptămâni.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Coordinator (Paris team), București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul sau, un wholesaler internațional, o persoană pentru postul Hotel Contracts Coordinator (Paris team).

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză și franceză, are bune abilități de comunicare, respectă deadline-urile, iar experiența în negociere reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (se poate începe oricând între orele 8 și 10 am), salariu motivant, tichete de masă și asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Coordinator with Italian, București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul sau, un wholesaler internațional, o persoană pentru postul Hotel Contracts Coordinator with Italian.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză și italiană, are bune abilități de comunicare, respectă deadline-urile, iar experiența în negociere reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (se poate începe oricând între orele 8 și 10 am)

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Iași

Senior Travel Agent, Iași-RTT România

RTT România caută pentru noul lor partener din Iași, o agenție de turism cu 3 ani vechime în piață, o persoană pentru postul Senior Travel Agent.

Persoana căutată cunoaște principalele sisteme de rezervări B2B (touroperatori, rent a car GoGlobal, Hotelbeds, Revolution, etc), știe să urmărească întregul proces de vânzare (prelucrare, rezervare, emitere, facturare, încasare, emitere documente de călătorie, asigurări, viză, feedback călătorie), menține legătura cu principalii touroperatori de pe piața din România dar și de pe piața externă, identifică noi furnizori, are cunoștințe de ticketing pe platforme simple, știe să creeze pachete personalizate, să mențină relația cu clienții, unoaste limbia engleză la nivel avansat.

Se oferă salariu motivant și bonusuri din vânzări, bonuri de masă, decontarea transportului spre birou, concediu chiar și în lunile de vară, program flexibil, inclusiv posibilitatea de a lucra de acasă sau de pe șezlong. Programul de lucru este de luni până vineri în intervalul orar 9:00-17:30, iar în weekend se lucrează numai în situații urgente, orele lucrate fiind recompensate cu timp liber.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Râmnicu Vâlcea

Agent turism, Râmnicu Vâlcea – Seytour

Agenția de turism Seytour din Râmnicu Vâlcea caută să își mărească echipa cu o persoană pe postul de Agent Turism.

Persoană căutată cunoaște limba engleză la nivel mediu spre avansat, are studii superioare de specialitate, are abilități de operare calculator(word, excel, Phoyoshop, viteză tehnoredactare). Experiența în turism constituie avantaj. Se acceptă și persoane fără experiență deoarece se oferă training gratuit.

Job-ul este unul de tip full time, iar persoana căutată trebuie să aibă domiciliul stabil în Râmnicu Vâlcea.

Beneficii: se oferă salariu atractiv după perioadă de training sau imediat, dacă persoană are experiență.

CV-urile pot fi trimise pe email turism@seytour.ro

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agent de turismagentii de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRecrutare Turism & TrainingRTT Romaniaspecialisti in turism

Leave a Reply