Job-urile lunii în turism: ianuarie 2022

Noul an vine cu noi job-uri în turism. Găsești mai jos câteva propuneri de la RTT România pentru București, Brașov, Cluj, dar și un post la care se poate lucra de acasă.

Luxury Travel Consultant, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi o persoană pentru postul Luxury Travel Consultant.

Persoana căutată are experiență cu sistemele de rezervări ale touroperatorilor germani, experiență de vânzare a zborurilor long haul și a călătoriilor de lux, experiență în realizarea pachetelor tailor made.

Se oferă salariu 4000 lei net, training și alte beneficii.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism, Brașov– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență in turism de minim 2 ani, sa cunoasca sistemele de rezervari uzuale pentru cazari, bilete de avion low cost, touroperatori romani. Salariul oferit: 3000 lei net + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe). Programul de lucru este de luni până vineri, orele 09:00 -17:00 (nu se lucrează în weekend).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism, Cluj – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agentie de turism infiintata in 2018, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență în turism de minim 2 ani, să cunoască sistemele de rezervări uzuale.

Se oferă program de lucru luni – vineri ora 09:00 – 18:00 și prin rotație sâmbătă, ora 10:00 – 13:00. Salariul oferit: 3000 lei net + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe).

Detaliile job-ului le găsești aici.

3 x Customer Support Agent – Flight Tickets (German), work from home – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, 3 persoane pentru postul Customer Support Agent – Flight Tickets (German).

Persoanele căutate vorbesc fluent limba germană (nivel C1) și la un nivel bun limba engleză, au bune abilități de comunicare și customer service, cunosc Microsoft Office, Outlook, Social Media. Experiența de lucru într-un mediu internațional reprezintă avantaj, însă nu este obligatorie. Experiența cu un BPO reprezintă avantaj.

Se oferă pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare. Se lucrează de acasă de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: Unsplash.com

Tags : cariera in turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response