Job-urile lunii în turism: august 2020

Luna august începe cu câteva noi oportunități în ceea ce privește cariera în turism. Mai jos găsești posturile disponibile în acest moment la partenerii noștri, RTT România.

Job-uri în București

NOU! Contabil junior (general ledger), București-RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism, o persoană pentru postul Contabil junior (general ledger).

Reprezintă un mare avantaj în procesul de selecție cunoașterea sistemului de facturare TINA și a sistemului contabil OMC.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Business Development Executive, București – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism corporate, top performer pe nișa sa, o persoană pentru postul Business Development Executive. Activitatea se va desfășura de acasă, ca în majoritatea companiilor, cu prezență la birou pentru diverse întâlniri și ședințe, compania căutând o persoană activă și independentă, care să se poată organiza singură.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în departament de vânzări corporate(de preferat în turism), are rezultate concrete obținute de-a lungul timpului, cunoaște bine piața, este perseverentă, punctuală, are abilități excelente de negociere, comunicare și analiză.

Salariul oferit este între 3500 și 6000 lei, în funcție de experiență, la acesta adăugându-se grilă de comisionare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

HR Administrator, București – RTT România
(Part Time)

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism touroperatoare, o persoană pentru postul de HR Administrator (Administrator Resurse Umane). Acesta va lucra în strânsă legătură cu firma de contabilitate și se va ocupa de documente interne angajați, contracte, adeverințe, revisal și payroll.

Postul este part time, se lucrează de acasă, dar ocazional este necesară prezența la birou.

Poate fi un al doilea job pentru cineva care dorește să își rotunjească veniturile în această perioadă. Se poate încheia contract de muncă sau contract de colaborare, în funcție de forma preferată de către candidat. Angajarea se poate face imediat.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Tulcea

NOU! Front Office Supervisor, Tulcea – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, un resort de lux din Delta Dunării, o persoană pentru postul Front Office Supervisor.

Pe lângă salariul fix, se oferă cazare și masă în resort. Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată, iar experiența în utilizarea sistemului Opera este obligatorie.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Front Office Executive, Tulcea – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, un resort de lux din Delta Dunării, o persoană pentru postul Front Office Executive.

Pe langa salariul fix, se ofera cazare si masa in resort. Contractul se incheie pe perioada de 3 luni cu posibilitatea de prelungire. Experienta in utilizarea sistemului Opera este obligatorie.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response