Job-urile lunii în turism: aprilie 2021

Luna aprilie vine cu primăvara și cu câteva oportunități de carieră în turism.

Job-uri în București

Agent ticketing, București – RTT România – post urgent
(Full time-însă se lucreția 4 ore/zi în această perioadă)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, o persoană pentru postul Agent ticketing.

Contractul este unul full time însă în această perioadă se lucrează 4 ore/zi de la birou din București.

Persoana căutată trebuie să aibă obligatoriu experiență de lucru în Amadeus. Angajarea este disponibilă imediat, iar salariul orientativ este 3000 lei net/lună.

Dacă consideri că ți se potrivește acest post trimite CV-ul pe email oana.diaconu@recrutare-turism.ro

Specialist producție, București- RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare specializată pe pachete de tip charter și destinații exotice, două persoane pentru postul Specialist producție – acestea pot avea experiență fie pe chartere Europa, fie pe destinații exotice.

Persoanele căutate au experiență de 2 ani pe posturi similare, experiență în utilizarea sistemelor de rezervări pentru comparații tarife și verificare disponibilități, abilități de negociere și planificare, cunosc limba engleză avansat (cunoașterea unei alte limbi de circulație internațională reprezintă avantaj).

Salariul oferit este 2800-3800 lei net, în funcție de experiență;bonuri de masă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Tulcea

Hotel Reservation Executive, Tulcea – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, resort 5* situat in Delta Dunării, o persoana pentru postul Hotel Reservation Executive.

Persoana căutata trebuie să știe să gestioneze rezervările venite din mai multe platforme de comunicare, să îmbunătățească tehnica de vânzări, să gestioneze cererile și detaliile rezervărilor, să se ocupe de rezervări de grup.

Se oferă cazare și masă în cadrul resortului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Front Office Executive, Tulcea – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, resort 5* situat in Delta Dunării, o persoana pentru postul Front Office Executive.

Persoana căutata trebuie să cunoască sistemul Opera, să fie punctuală, să anticipeze nevoile clienților atunci când acest lucru este posibil și să crească satisfacția clienților.

Se oferă contract pe perioadă nedeterminată, cazare și masă în cadrul resortului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri remote, disponibile oriunde

Cei de la RTT România au un nou proiect pentru care recrutează mai multe persoane ce pot lucra remote, de oriunde.

Compania angajatoare este un BPO cu proiecte exclusiv pe zona de turism (tehnologie, companii aeriene și touroperatori). Începând cu luna ianuarie au preluat o parte din suportul pentru clienții unei mari companii aeriene din Germania. Prin intermediul job-urilor de mai jos ai ocazia să intri într-o echipă dedicată și să nu pierzi conexiunile cu acest domeniu, în condițiile în care nu sunt foarte multe oportunități de angajare în turism în această perioadă. Fiind un proiect la început de drum, ai șanse reale de avansare.

Team Leader – Airline (German – home based), disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Team leader.

Persoana căutată are minim 2 ani experiență pe un post anterior de Supervisor/Team Leader, vorbește fluent limbă germană (min nivel C1 scris și vorbit) și are cunoștințe solide de limbă engleză, are bune capacități de comunicare și team management dovedite, cunoaște programe precum galileo/Amadeus. Totodată, experiența anterioară cu BPO/SSC reprezintă avantaj. Persoana căutată trebuie să fie disponibilă pentru a lucra în ture (inclusiv ture de noapte).

Se oferă salariu competitiv, posibilitatea de a lucra de acasă din orice oraș, oportunități de creștere în carieră într-o echipă internațională în dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Airline Quality Analyst (German), disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Airline Quality Analyst.

Persoana căutată vorbește fluent limba germană și are cunoștințe de limba engleză, are abilități excelente de comunicare și relationeza cu ușurință într-o echipă multi-culturală, are bune abilități de coaching și de a oferi feedback, are minim 1 an experiență într-un post similar. Experiența de lucru în industria de turism reprezintă un avantaj semnificativ.

Se oferă salariu competitiv, posibilitatea de a lucra de acasă din orice oraș, oportunități de creștere în carieră într-o echipă internațională în dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response