Job-urile lunii în turism: aprilie 2019

Luna aprilie începe cu noi oportunități de carieră în turism. Mai jos găsești job-urile pe care le recomandăm în această lună.

Job-uri în Bucuresti

NOU!Agent turism, București – Paralela 45 Experience

Agentia Paralela 45 Experience caută o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată nu trebuie să aibă experiență de lucru în domeniu  (se vor ocupa ei de formarea profesională), însă trebuie să fie o persoană dornică să învețe, deschisă, săritoare, să îi placă lucrul cu oamenii și, bineînțeles, călătoriile.Postul este unul full time iar persoana căutată are studii medii sau superioare, cunoaște foarte bine limba engleză, are cunoștințe de operare PC și îi place să lucreze în echipă.

CV-urile pot fi trimise pe adresa colentina@paralela45experience.ro

Hotel Contracts Coordinator with Italian, București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul sau, un wholesaler internațional, o persoană pentru postul Hotel Contracts Coordinator with Italian.

Persoana căutată vorbește fluent limba engleză și italiană, are bune abilități de comunicare, respectă deadline-urile, iar experiența în negociere reprezintă avantaj.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Accounts Receivable, București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul sau, un wholesaler internațional, o persoană pentru postul Accounts Receivable.

Persoana căutată vorbește limba engleză fluent, respectă deadline-urile și are bune abilități de comunicare, este atentă la detalii și lucrează bine în Excel.

Se oferă salariu de 3000 ron net + bonuri de masă + asigurare medicală. orarul de lucru este flexibil și poate începe în intervalul 8-10 dimineața.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Manager agenție de turism, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, agenție touroperatoare ce vinde destinații de vară, exotice, corporate și bilete de avion, o persoană dinamică, responsabila și experimentată în agenție de turism.

Persoana căutată are experiență în vânzarea pachetelor turistice, este interesată de tot ce e nou în domeniu și capabilă să dezvolte și să se implice în proiecte noi, știe să comunice cu oamenii din echipă, are capacitatea de evaluare a agenților de turism cu care va lucra, are capacitate de motivare a angajaților, este obișnuită în a lucra cu target de vânzări pe echipă.

Agenția oferă salariu fix declarat în condiții legale și va dezvolta, împreună cu persoană angajată, o schema de bonusare motivantă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist departament circuite, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, una din cele mai importante agenții de turism touroperatoare cu 20 de ani experiență și acreditata IATA, o persoană pentru postul Specialist departament circuite.

Persoana căutată are minim 1 an experiență pe o poziție similară, are cunoștințe de operare PC, internet și pachetul Microsoft office(Word, Excel, Outlook), are ușurință în aboradarea proceselor de vânzare și negociere, capacitate de identificare a soluțiilor ideale pentru client (abordare logică, analitică), are excelente abilități de comunicare, orientare către client și inovație, o atitudine pozitivă și spirit de echipă.

Se oferă pachet salarial motivant în funcție de experiență, prosibilitatea de promovare în cadrul companiei. teambuildinguri periodice, traininguri specifice pentru fiecare proiect și traininguri individuale pentru dezvoltarea profesională/personală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior Amadeus Agent, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism cu peste 20 de ani experiență în corporate și leisure travel, o persoană pentru postul Senior Amadeus Agent.

Persoana căutată are studii superioare finalizate, experiență de 3-5 ani pe o poziție similară, cunoaște limba engleză la nivel conversațional, are experiență relevantă în utilizarea sistemelor GDS (preferabil Amadeus)-emitere, reemitere, refunds, BSP. Studiile de specialitate reprezintă avantaj. Cursul IATA reprezintă avantaj.

Se oferă: salariu de 3000-4000 ron net declarat în condiții legale + comision din vânzări, plată orelor suplimentare, asigurare medicală în sistem privat, traininguri și participări în infotripuri. Programul d e lucru este de luni până vineri de la 9 la 18 cu o oră pauză de masă; telefon de serviciu în weekend, prin rotație.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior MICE Coordinator, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, o companie axată pe business travel, o persoană pentru postul Senior MICE Coordinator.

Persoana căutată are 3-5 ani experiență în coordonarea evenimentelor într-o companie de turism specializată pe business travel, are abilități excepționale de comunicare (verbal și în scris), are experiență în a oferi un serviciu de customer service exemplar chiar și atunci când situația este presantă, are ablitati de organizare și știe să își gestioneze timpul, are abilități de planificare și este obișnuită cu deadlineurile scurte, este disponibilă pentru deplasări.

Salariul este negociabil în funcție de experiență însă nu va fi mai mic de 3500 lei net/luna (pentru 3 ani experiență) și e posibil să ajungă la 5000 lei net/luna (pentru 5 ani experiență).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : agentie de turismcariera in turismcompanii de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Reply