In jurul lumii, cu romanii – cel mai bun proiect de comunicare SkyTeam in 2011

nils-nedel-ONpGBpns3cs-unsplash

Am mai povestit de-a lungul timpului despre proiecte frumoase de comunicare in turism, multe dintre ele avand la baza parteneriate cu bloggeri de travel. Asa sunt: „Balcaniada” lui Doru Panaitescu (sponsor Christian Tour), proiectul „Redescopera Romania” initiat de Petrom (sponsor Paralela 45), campania „Aleg Romania” a Ioanei Budeanu pentru Eurolines .

Vestea cea buna este ca unele dintre aceste proiecte sunt proiecte despre care vorbim nu numai noi, la noi in tara, ci si altii, pe la ei.

Proiectul „In jurul lumii, cu romanii”, realizat de SkyTeam Romania in parteneriat cu Brad Florescu de la Tedoo a fost premiat ca fiind cel mai bun proiect de comunicare SkyTeam in 2011.

Despre concurs & despre premiu

“In fiecare an, SkyTeam organizeaza un concurs intre birourile nationale ale pietelor in care alianta este activa . Competitia premiaza excelenta in actiuni de marketing și vanzari si reuneste proiecte ale celor 39 de birouri nationale membre în Divizia Europa-Africa-Middle East din care face parte tara noastra.

Proiectul “In Jurul Lumii, cu SkyTeam și Romanii”, realizat de SkyTeam Romania și Tedoo.ro, a obținut locul intai la categoria “Best Communication (including e-communication)”.

Pe scurt despre proiectul premiat: Bradut a facut inconjurul lumii impreuna cu Alianta SkyTeam intr-o calatorie de 21 de zile, care a inclus 3 continente, 10 orase, 11 zboruri (adica 35.000 km). Calatoria a inceput pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si s-a inchis la Bucuresti.

Si mai pe lung despre proiect.

Strangeri de mana pentru toata echipa: Brad Florescu alias Tedoo & companiile membre ale aliantei SkyTeam Romania : TAROM, Air France, KLM, Alitalia, Czech Airlines, Delta Airlines şi China Eastern!

Credit foto: unsplash.com

Tags: Aleg RomaniaAndrada CrangusBalcaniadaBrad FlorescuRedescopera Romaniaspecialisti in turismTedooturismturism market

3 Comentarii

  1. Pingback: Andrada Crangus |

Leave a Reply