Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 22-23 mai Bucuresti

hotel-conference-2014

Asa cum te-am obisnuit, te tinem la curent cu evenimentele importante din turism care au loc pe parcursul anului.

De data aceasta a venit randul conferintei organizate anual de Evensys, Hotel Tourism Leisure Investment Conference care are loc in perioada 22-23 mai in Bucuresti la JW Marriot Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul este cel mai mare din industria ospitalitatii din Romania si a ajuns deja la cea de-a saptea editie.

Specialisti din domeniu, reprezentanti din partea autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca vor fi prezenti la Hotel Tourism & Leisure Investment Conference pentru a identifica noi oportunitati de business si a afla care sunt cele mai importante schimbari din industria hoteliera si a ospitalitatii.

Industria hoteliera, a turismului si a activitatilor recreative, impreuna cu economia, isi revin treptat dupa provocarile anului de recul 2013. Odata cu revenirea economica, consumatorii tind sa calatoreasca mai frecvent si sa cheltuiasca mai consistent pentru turism si servicii hoteliere.

Pe baza acestor lucruri se va dezbate in cadrul conferintei din prima zi, pe 22 mai. Programul detaliat il gasesti aici iar lista speakerilor o gasesti aici.

Cea de-a doua zi a evenimentului este dedicata seminariilor si te poti inscrie la unul dintre cele doua de mai jos (acestea au lc in paralel):

  • Revenue Management pentru hoteluri:  Seminarul va avea loc pe 23 mai si va prezenta principiile de gestionare a veniturilor pentru camerele hoteliere. In cadrul seminarului vor fi acoperiti indicatorii interni utilizati ca reper pentru performanta, iar participantii vor afla cum sa realizeze un set de rapoarte folosite pentru a crea instrumente eficiente de gestionare a veniturilor. Vor fi prezentate cele mai importante strategii de booking online, de gestionare a relatiilor cu furnizorii si de optimizare a veniturilor pe termen lung.
  • Customer Centric Culture – Cum sa comunici eficient cu clientii agentiei tale de turism: Seminarul se va desfasura pe 23 mai, acesta va prezenta cele mai bune modalitati de imbunatire a relatiilor cu clientii, de optimizare a strategiilor de marketing si comunicare pentru agentiile de turism. Prezentarea va oferi solutii la aspectele precum rutina angajatilor in comunicare, intelegerea clientilor, monitorizarea gradului de satisfacere a clientilor, motivarea personalului. Seminarul Customer Centric Culture este dedicat industriei de turism si va prezenta care sunt cele mai bune tehnici ce ajuta la construirea culturii bazate pe client.

Programul detaliat al seminariilor il gasesti aici.

Tot in cadrul conferintei va avea loc Gala Premiilor de Excelenta, ca in fiecare an.

Gala va premia cele mai eficiente si inovatoare proiecte care au marcat evolutia industriei hoteliere, a turismului si ospitalitatii din Romania.

Categoriile pentru care se vor da premii sunt:

  • Hotels & Meeting Venues
  • Restaurante, baruri & cluburi
  • Leisure
  • Turism
  • Distinctie pentru experienta si excelenta

In cadrul fiecarei categorii in parte sunt mai multe premii puse in joc. Pentru fiecare categorie gasesti lista finalistilor aici.

Daca vrei sa votezi si tu in una sau mai multe categorii o poti face accesand acest link. Pe aceasta cale ma bucur sa spun ca am fost si eu nominalizata alaturi de TurismMarket.com in cadrul categoriei “Cel mai bun jurnalist/blogger al anului“. Asa ca daca ne urmaresti si iti plac informatiile aduse de noi aici apreciem votul tau.

Daca vrei sa participi si tu la conferinta, la seminarii, la Gala sau la toate trei gasesti aici mai multe variante de pachete de acces.

Eu urez mult succes tuturor finalistilor si abia astept conferinta. Sunt curioasa ce lucruri noi vom afla cu totii.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

1 Comentariu

  1. Pingback: Carmina Nitescu |

Leave a Reply