Hai la Webstock Online Edition 8-9 octombrie 2020

Anul 2020 a adus odată cu el schimbarea multor lucruri față de cum eram obișnuiți. Pandemia încă își face simțită prezența însă, cum lucrurile nu pot să mai stea pe hold pentru mult timp, ne-am adaptat cu toții activitățile. Întâlnirile au început să fie ținute online sau la telefon din ce în ce mai des, cu toții folosim astăzi Zoom sau Skype Call, Google Meet, Facebook Rooms și așa mai departe.

Ei bine, dacă lucrurile s-au schimbat, și zona de conferințe și evenimente s-a modificat. Astăzi îți scriu cu vești pentru începutul toamnei. În fiecare an particip cu drag și curiozitate la Webstock, cel mai așteptat eveniment de social media al fiecărei toamne, organizat de Evensys.

Cum 2020 a adus cu el o mulțime de provocări, iată că și online-ul a ajuns astfel la un alt nivel și avem nevoie să fim updatați cu soluțiile găsite de specialiștii în domeniu. Astfel, conferința Webstock s-a reinventat în acest an: are loc online pe parcursul a două zile, 8 și 9 octombrie 2020, și se anunță a fi cel mai mare eveniment de social media și comunicare al anului. Mai mult decât atât, participarea este gratuită.

Programul este încă în lucru, însă, cum știu că te-ai obișnuit să afli de la Turism Market despre acest eveniment, am zis să îți spun despre el încă de pe acum că să ai timp să ți-l treci în agendă.

Așadar, pe 8 și 9 octombrie 2020, voi fi cu ochii primei și celei mai lungi ediții online Webstock și îți recomand cu drag să participi și tu. Lista cu speakerii invitați a fost deja publicată și o găsești aici. Până este gata programul exact al celor 2 zile te poți înscrie gratuit aici.

Este prima oară când o conferință de o asemenea anvergură are participare gratuită, iar lucrurile sunt foarte simple:  te înscrii pe formular,îți pui în calendar cele 2 zile încă de pe acum, iar pe 8 și 9 octombrie afli noutăți live în cadrul celei mai așteptate conferințe de social media și comunicare de la noi.

Ca în fiecare an, Webstock este însoțit și de o secțiune de Awards. Astfel, toți cei care au avut un proiect în online adresat publicului român ce s-a desfășurat în perioada august 2019-august 2020 își pot înscrie proiectul pentru a fi nominalizat la Webstock Awards pe acest link. Proiectele trebuie să fi fost dezvoltate de echipe locale, să exceleze în design, funcționalitate și conținut.  Înscrierile la nominalizările Webstock Awards sunt deschise până pe 9 septembrie și se pot face fie de către cei care au inițiat proiectele, fie de utilizatori. Proiectele finale ce intră în competiție vor fi anunțate pe 15 septembrie, urmând că între 19 septembrie și 1 octombrie acestea să fie jurizate. Premianții îi aflăm în cadrul ediției online Webstock din acest an. Detalii despre Webstock Awards precum și întreaga procedura de înscriere la nominalizări o găsești aici.

Acesta fiind spuse, eu mi-am trecut deja datele de 8 și 9 octomrbie în calendar și intenționez să particip la întreagă conferință. O să îmi iau cafeaua de dimineață la ora 9 și de data asta nu mai întârzii în sala de conferință pentru că voi viziona întregul eveniment de acasă.

O toamnă inspirată să ai!

Tags : Carmina Nitescumarketing si comunicare in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response