eTravel Conference 15 octombrie 2014

cover etravel conference

Suntem in luna octombrie si, asa cum stii deja, sezonul conferintelor si al evenimentelor este in toi.

Astfel, e 15 octombrie are loc cea de-a treia editie a eTravel Conference, eveniment de afaceri si promovare online dedicat industriei de turism din Romania, organizat de Evensys.

Evenimentul de anul acesta mi se pare provocator prin temele abordate si prin speakerii prezenti.

Obiectivul conferintei este sa aduca in prim plan strategii de marketing si comert online pentru imbunatatirea vanzarilor si profitului cu un minim de costuri si eforturi.

Evenimentul va viza tendintele din turismul online precum marketingul online, search marketing, social media si reputatia online a brandurilor.

Ca si la celelalte evenimente organizate de Evensys, ziua este impartita in doua:

  • in prima parte a zilei are loc conferinta, impartita in 2 paneluri de discutii
  • in partea a doua a zilei au loc 3 seminarii, in paralel

La conferinta, in primul panel se va discuta  despre cum stau lucrurile in prezent in industria turismului, iar in al doilea panel discutia se va indrepta spre viitorul in turism.

In a doua jumatate a zilei vor urma cele 3 seminarii care au loc in paralel (programul complet il gasesti aici):

Online Communication How-to
Sesiunea va oferi solutii concrete si bune practici pentru cei care se afla la inceput de drum in promovarea prin intermediul digital marketingului. Unul dintre cele mai interesante aspecte ale mijloacelor media digitale este faptul ca aproape tot ce este legat de comportamentul utilizatorului poate fi urmarit. Google, Facebook si alte instrumente dedicate iti pot arata ce anume functioneaza pentru o anumita audienta. In aceasta sesiune vom aborda modurile in care se utilizeaza datele si Analytics in timp real, pentru informarea si distribuirea continutului.

  • Sesiunea 1 – Marketing in turism
  • Sesiunea 2 – Blogging & Social Media

Digital Marketing Optimization
Sesiunea va oferi un content avansat celor care sunt obisnuiti cu practicile de digital marketing. Vor fi oferite mai multe informatii utile despre optimizarea unui website, despre cum se poate derula cu succes o campanie Google si despre cum se pot atrage mai multi vizitatori pe site.

  • Sesiunea 1 – Performance Marketing
  • Sesiunea 2 – Digital Marketing Tactics

Hospitality Marketing
Vor fi prezentate moduri eficiente de distributie online a unitatilor de cazare si solutii cheie pentru manageri.

  • Sesiunea 1 – Loializarea clientilor existenti
  • Sesiunea 2 – Atragerea de noi clienti

La eveniment sunt asteptati reprezentanti ai agentiilor de turism si touroperatori, manageri si executivi din industria hoteliera si orice alte persoane interesate sa cunoasca aceasta industrie.

Daca inca nu te-ai inscris la conferinta o poti face completand formularul de aici.

Iar daca nu poti ajunge deloc la eveniment poti urmari live in social media ce se intampla acolo urmarind hashtagul #etravel14 pe Facebook, Twitter si Instagram.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina NitescueTravel Conferenceeveniment in turismspecialisti in turism

Leave a Reply