Ce-ti aduce SM & MS Conference + un premiu pentru tine

Anuntam acum ceva timp ca pe 10 aprilie are loc conferinta Social Media & Mobile Strategies (pe scurt, SM&MS) si ca te voi tine la curent cu noutati.

Ei bine, timpul a trecut iar detaliile conferintei nu au intarziat sa apara. Din ce vad eu se anunta a fi o conferinta bine pusa la punct cu noutatile in domeniu.

Evenimentul este structurat in 3 parti, iar acestea sunt:

Panel I. Descoperiti secretele unei integrari eficiente a retelelor sociale

Partea de social media, atat de importanta in ziua de astazi! Este esential sa cunoastem cu totii sa construim si sa implementam o strategie de social media si sa o adaptam la marimea companiei pe care o reprezentam. Totodata, este bine sa stim si capcanele in care putem cadea, iar acesta este un alt subiect de discutie in cadrul SM & MS.

Totodata, de la speakerii invitati vom afla in aceasta parte a conferintei cine ar trebui sa fie responsabilul final pentru social media intr-o companie, ce impact ar avea acest lucru asupra business-ului si cum vor ajunge angajatii care detin pozitii in cadrul retelelor sociale in managementul companiilor.

Panel II – Get the Basics right! Sa ne re-evaluam strategiile fundamentale de abordare pe Facebook si Twitter. Si cum sa valorificam generarea de continut online, review-urile si marketingul relational

Facebook si Twitter raman in continuare cele mai populare si eficiente platforme prin care agentiile de turism pot aborda clientii. Tu cum si cat le folosesti? LA SM&MS vom afla impreuna cum sa facem cat mai atractive pentru clientii nostri aceste platforme de socializare: design-ul paginii de Facebook – competitii, jocuri, premii – Ce functioneaza cel mai bine si ce poate da gres?

Alte cateva teme care vor fi abordate in cadrul acestei parti a conferintei sunt:

  • Ce functioneaza mai bine: initierea unei competitii pentru a mari numarul de like-uri sau stimularea fanilor loiali de pe Facebook prin recompense dupa o perioada mai lunga de timp?
  • Cum sa utilizam Facebook si Twitter pentru a lansa cu succes noi produse care sa castige loialitatea clientilor si sa reduca drastic costurile.
  • Studii de caz despre initiativele esuate construite pe retele sociale – unde au dat gres?
  • Cum sa vindem prin Social Media

PANEL III – Aflati cum strategiile de Social Media si Mobile pot fi combinate pentru a imbunatati si valorifica fiecare etapa a experientei turistice

Poate partea de social media este ceva mai cunoscuta decat cea de mobile in randul companiilor de turism.

Este momentul sa vedem cum putem alatura cele 2 strategii pentru a imbunatati experientele turistilor nostri in vacante. Partea a treia a SM & MS raspunde la urmatoarele intrebari:

  • Cum se modifica atitudinile si receptivitatea consumatorilor si ce noi oportunitati si provocari ridica aceste modificari pentru agentul de turism din prezent?
  • Sa invatam cum sa folosim strategiile noastre Sociale, Locale si Mobile pentru a crea o campanie eficienta pe mai multe canale de comunicare.
  • Cum sa cream o campanie Google AdWords pentru mobile si cum sa o adaptam la cerintele pietei.
  • Cum sa castigam admiratia si loialitatea clientilor creand o experienta turistica inedita la fiecare pas, de la update-uri in timp real pana la servicii turistice fara precedent.
  • Cum sa combinam un management al relatiilor cu clientii (CRM) inteligent cu produse si strategii de marketing hiper-personalizate, pentru a profita de oportunitati de castig vaste si neexploatate pana acum.
  • Sa descoperim cum au profitat cele mai perspicace si inovative brand-uri turistice de pe urma studiilor de caz comerciale.

Totodata, in aceasta parte a zilei se vor prezenta cateva studii de caz, vom avea exemple practice si vom stii cum sa abordam noile strategii aflate intr-un timp cat mai scurt. Statisticile spun ca 45% din turistii de astazi cauta oferte pe smartphone-uri iar 15% dintre acestia au facut si rezervari. Haideti sa fim pregatiti cu totii si sa oferim aceste oportunitati clientilor nostri.

Cum ti se pare conferinta pana acum? Vii si tu? Eu abia astept sa aflu noutatile!

Daca temele abordate te-au facut curios… am o surpriza pentru tine.

Poti veni si tu la conferinta organizata de Eventur, SM & MS din 10 aprilie daca participi la concursul organizat de noi pe Turism Market!

Dupa cum stii, Turism Market a organizat pana in prezent 6 workshopuri pe diverse teme. Ajuta-ne sa aflam care sunt temele pe care iti doresti sa le abordam noi in workshopurile si evenimentele pe care le organizam si poti castiga o invitatie la conferinta SM&MS din 10 aprilie.

Concursul se desfasoara incepand de astazi, 19.03.2013 pana pe 01.04.2013 (ora 20).

Pe data de 02.04.2013 vom anunta castigatorul invitatiei la SM&MS 2013. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti folosind Random.org

Pentru a intra in competitie este suficient sa completezi formularul acesta.

Atentie: Este important sa scrii numele, adresa de e-mail si numarul de telefon ca sa te putem contacta in cazul in care esti castigatorul concursului.

Nota: la acest concurs poate participa oricine, nu avem nicio restrictie. Formularul va fi completat o singura data, nu acceptam  ca aceeasi persoana sa completeze formularul de mai multe ori. In cazul in care descoperim ca o persoana a completat formularul de mai multe ori aceasta va fi scoasa din concurs.

Tags : agentie de turismCarmina Nitescucompanii de turismeveniment in turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response