Amazon Destinations – de la proiect la realitate

In noiembrie era doar o stire ca cei de la Amazon vor sa se extinda pe aria de servicii hoteliere. Iata ca astazi exista deja extensia Amazon Destinations ce promoveaza escapadele de weekend spre locatii ce pot fi parcurse cu masina personala, deci, nu foarte indepartate.

Noi toti ne lovim de situatia in care vrem o excursie de weekend undeva frumos, dar aproape de casa, nu-i asa? Dar unde sa fie aceasta escapada?

Amazon Destinations vine in ajutorul celor aflati in aceasta situatie. “Hit the road: Book local getaways.” – sloganul platformei este unul foarte scurt, dar la obiect, explicand exact menirea serviciului oferit.

Urmand modelul Trip Advisor, cei de la Amazon vor colecta review-urile turistilor pentru fiecare proprietate la care au fost cazati.

Momentan platforma vizeaza destinatii din Pacificul de Nord-Est, California de Sud si Nord-Est, dar cu siguranta ca se va extinde la nivel global foarte repede.

Iata si un print screen de pagina Amazon Destinations:

Amazon-Local-Deals

Pentru destinatiile propuse sunt “near-by” nu vom gasi niciodata oferte de zboruri catre acele locuri. Ne-am obisnuit sa plecam in city break-uri de 1-3 nopti, iar majoritatea dintre acestea sunt alese in locatii nu foarte departe de casa.  Totusi, planificarea unei astfel de calatorii, fie ea si aproape de acasa, ne da ceva batai de cap, iar de multe ori ratam locuri frumoase in care se pot caza, spun cei de la Amazon Destinations.

Pe langa recomandari de cazare, pe site mai gasim si harti, locuri de iesit, de vizitat, dar si temperatura din zona pe care o vom vizita.

Oare cand vom beneficia si in Romania de Amazon Destinations?

Gasesti mai multe informatii aici.

Credit foto: raportul Skift.com

Tags : agent de turismspecialisti in turism
Veronica Craciun

The author Veronica Craciun

2 Comments

Leave a Response