3 motive pentru a merge la Boost your Travel Business on Facebook – Sibiu

Cover Boost! Sibiu

Social Media este un canal important de comunicare in multe domenii. Si un canal de comunicare din ce in ce mai important si pentru turism.

Datprita lui putem astazi sa ne apropiem foarte mult de clientii nostri, putem sa cunoastem si sa cream comunitati de oameni si putem afla mult mai usor nevoia clientului, nevoie pe care o putem satisface in urma unei evaluari corecte.

Si pentru ca Social Media a luat amploare in ultimii ani si pe zi ce trece devine parca tot mai important, este bine sa fii la curent cu ce se intampla.

Social Media nu insemna doar Facebook. Inseamna mult mai mult de atat. Facebook insa a castigat cea mai mare parte a utilizatorilor.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla este bine sa stai cu ochii pe noutatile care apar si sa descoperi noi metode de a fi eficient in social media.

Pentru a sustine acest lucru, Eventur reediteaza evenimentul “Boost your Travel Business on Facebook” de data aceasta la Sibiu in data de 6 iunie 2014.

De ce sa participi:

 • pentru ca numarul utilizatorilor creste de la an la an, astazi (2014) fiind 7,2 milioane de utilizatori Facebook numai in Romania
 • 75% este rata de penetrare in randul utilizatorilor de internet
 • peste 150 000 utilizatori in Sibiu

Evenimentul se adreseaza:

 • managerilor generali care vor sa aiba o imagine de ansamblu asupra acestui canal de comunicare
 • celor care lucreaza in PR, Marketng, vanzari si Social Media Specialist
 • agentilor de turism si agentilor de vanzari
 • consultantilor independenti, freelancerilor, studentilor

Cateva motive pentru care sa participi:

 • vei invata cum sa iti construiesti un plan de marketing online in care Facebook sa fie in centrul atentiei
 • vei afla cum sa integrezi Facebook-ul ca instrument de comunicare la nivel de companie
 • vei intelege ce inseamna un plan editorial si cum trebuie el construit in functie de profilul clientului caruia te adresezi

Mai multe detalii despre eveniment gasesti aici.

Turism Market sustine acest eveniment si iti ofera o reducere de 10% la taxa de participare. Foloseste codul  BYTBFTM01 in formularul de inscriere pentru a obtine reducerea. Inscrierile se pot face folosind formularul de aici iar reducerea se aplica peste reducerea pentru rezervare din timp (valabila pana la 30 aprilie).

Evenimentul are loc in data de 6 iunie 2014, in intervalul orar 10-18 in Sibiu, Hotel Golden Tulip Ana Tower, Sala Cioran.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescueveniment in turismspecialisti in turism

1 Comentariu

 1. Felicitări pentru inițiativă și mult succes în organizare. Iată ce se poate și în țară. Poate reușim în acest an și un eveniment similar în Alba Iulia

Leave a Reply