14 idei de concursuri pe Facebook de Valentine’s Day (Infografic)

Valentine’s Day, cea mai cunoscuta si mediatizata sarbatoare a iubirii, se apropie.

Au mai ramas 2 zile iar acum fanii tai de pe Facebook sunt foarte atenti la ce faci. Din simplul motiv ca alte companii/branduri fac foarte multe lucruri interesante in aceasta perioada.

Te-ai gandit sa faci ceva inedit pentru ei cu ocazia asta?

Mai sunt cateva zile pana la mult asteptatul eveniment asa ca ai timp sa faci ceva inedit pentru ei: un concurs!

Dupa cum stii deja, cursurile implica fanii sa faca ceva. Iar cu cat concursul are ceva mai atragator e cu atat mai bine. Daca fanilor le place ideea vor imparti si cu alti prieteni si uite asa tu ca si companie/brand voi castiga fani noi care sa iti urmareasca activitatea. Sau vei catiga altceva in afara de fani noi. Depinde ce targetezi: fani noi, informatii legate de produsele sau serviciile tale de la fanii existenti, content nou generat de fani.

Facand un concurs poti strange informatii importante de la fanii deja existenti (dupa cum spuneam mai sus, informatii leagte de produsele sau serviciile tale) si iti poti intari imaginea pe care o are compania ta/brandul tau fata de ei. Asa ca a face un concurs pe Facebook devine win-win pentru ambele parti.

Iata ce idei de concurs pe Facebook propuse de Socially Stacked  (infografic):

original_vDay-Contest-Info

Credit foto cover: unsplash.com

Infografic realizat de Shortstack.

Tags : Carmina Nitescusocial media in turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response