Ce facem in weekend? Serbarile Zapezii – Vatra Dornei 2014

Daca nu stii ce sa faci in weekend si esti impatimit al sporturilor de iarna te invit la Vatra Dornei unde se va da startul editiei cu numarul 31 al ”Serbarilor Zapezii”.

Timp de 3 weekend-uri la rand, statiunea Vatra Dornei va asteapta sa luati parte la concursuri sportive, manifestari cultural-artisitce, focuri de artificii. Evenimentul de la Vatra Dornei, devenit deja o tradiţie, este realizat cu sprijinul Primariei, a Consiliului Local si a sponsorilor.

Iata calendarul evenimentelor:

Serbarile Zapezii 2014

In primul weekend (14-15-16 februarie) , pe 14 februarie, la ora 18.00 Michael Star va da startul petrecerii din Parcul Municipal, celor care vor fi prezenti li s-a pregatit o discoteca in aer liber, concursuri cu premii, demonstratii de Zumba si surprize de sezon.

Si pentru ca este 14 februarie, indragostitilor li se ofera certificate de casatorie pentru o zi si cea mai tare petrecere in aer liber!

Pe 15 februarie, incepand cu ora 18.00 vor urca pe scena Rawanne, Alessia, Artisband şi Sore.

Ziua de 16 februarie va fi dedicata folclorului, astfel ca incepand cu ora 15.00 vor performa Ansamblul “Plaiurile Dornelor”, Madalina Candrea, “Junii Muresului”, Pamfil Roata, Marius Zgaianu si Ansamblul „Strajerii Bucovinei”.

Pentru cel de-al doilea weekend (22-23 februarie) , pe 22 februarie, sunteti invitati pe Partia Veverita, cu incepere de la ora 18.00, cand este programata coborarea cu faclii si lansare de lampioane, apoi petrecerea se va muta in Parcul municipal, unde de la ora 20.00, vor concerta Acces, Maximilian, Ami si Lora. Seara se va incheia cu un foc de artificii.

Ziua de duminica, 23 februarie, de la ora 13.00, este dedicata concursurilor si jocurilor ce se adreseaza iubitorilor sporturilor de iarna din judetele Suceava, Cluj, Maramures si Bistrita-Nasaud.

Incepand cu ora 15.00, vor urca pe scena din Parcul Municipal Ansamblul „Poienita” Poiana Stampei, Ilioara Stefanel, Miruna si David Taran, Ansamblul „Balada” Bistrita, Calin Brateanu si Ansamblul ,,Dorna Dorului”.

Cel de-al treilea weekend (1-2 martie), si ultimul care incheie calendarul evenimentelor de la Vatra Dornei va invita pe 1 Martie 2014 la ora 19.30, in Parcul Municipal la concertele sustinute de Nord-Est, Alina Eremia-Lala Band, Deepcentral.

Ultima zi a ”Serbarilor Zapezii” este dedicata folclorului, astfel ca pe 2 martie, incepand cu ora 15.00 vor urca pe scena Ansamblul Braduletul Dorna Arini, Pamfil Roata, Ansamblul Arcanul Suceava, Elisa Hechelciuc, Ansamblu ”Ciobanasul” si maestrul Cristi Nastase.

Credit foto: unsplash.com

Tags : Manuela ScripcariuRomaniaspecialisti in turism
Manuela Scripcariu

The author Manuela Scripcariu

Leave a Response