Webstock. Editia cu numarul 8

Imi amintesc si acum prima editie Webstock la care am fost: eram super entuziasmata si abia asteptam sa aflu noutatile.

Stiam ca Webstock este cel mai important eveniment din social media din Romania si aveam asteptari mari. Pe vremea aceea lucram inca in agentie de turism si, chiar daca aparent evenimentul nu avea nicio legatura cu turismul, mi-am dorit tare mult sa aflu noutatile in domeniu. Stiam ca undeva in viitor, social media va deveni importanta si in turism.

Si iata ca astazi este importanta si castiga din ce in ce mai mult teren.

Asa ca ne vedem si anul asta la Webstock, la cea de-a opta editie, pe 2 octombrie 2015! Vii si tu?

Salveaza data in calendar daca vrei sa participi la cel mai complex eveniment legat de social media din Romania. Programul detaliat al evenimentului inca nu a fost anuntat in intregime (iar in acest moment poti propune si tu un speaker sau o tema de discutie), insa, ca sa iti faci o idee, uite la ce sa te astepti:

  • prima parte a zilei aduce 2 sectiuni ale conferintei care ofera o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie
  • a doua parte a zilei este dedicata seminariilor si, ca in fiecare an, alegerea participarii la unul singur va fi grea pentru ca toate 3 sunt de interes: Blogging & Social Media, Online Communication si Mobile Trends
  • Webstock Awards: ca in fiecare an, sectiunea premiilor este foarte asteptata pentru ca Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online (inclusiv social media si mobile), realizate in Romania, in ultimul an.

Premiile sunt alese pe baza inscrierilor publice si jurizarii juriului ales de Evensys si, din cate stiu, anul acesta au fost nominalizate si cateva proiecte de turism la una dintre categorii. Nu stiu care sunt acestea, dar cred ca voi afla cat de curand.

Ca si exceptie, Webstock impreuna cu Intel Romania introduce anul acesta un premiul special acordat exclusiv prin votul publicului. Este vorba de titlul de “Personalitatea online a anului” si poti vota si tu pana pe 27 septembrie.

Pentru programul complet (updatat in timp real) intra aici iar pentru inscrierea la eveniment gasesti detaliile aici.

Si pentru ca tot vorbim de online Evensys a pornit un nou studiu numit “State of Social Media Employment“, studiu la care poti participa si tu (gasesti informatiile aici).  Studiul se adreseaza celor care au in responsabilitatile lor cel putin o activitate legata de social media, fie ca e vorba de companii sau agentii.

Stiu ca si in turism au aparut pozitii de social media in companii, asa ca daca te numeri printre cei care se ocupa de social media in compania de turism in care lucrezi, te-ar putea interesa rezultatele acestui studiu si cred ca vrei sa il completezi si tu. Rezultatele vor fi prezentate in exclusivitate la Webstock pe 2 octombrie.

Ne vedem acolo? Urmareste hastagul #webstockro in retelele sociale pentru updateuri in timp real.

Tags : Carmina Nitescuspecialisti in turismWebstock
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response