“To plan or not to plan?” va fi transmis live pe internet

kyle-glenn-nXt5HtLmlgE-unsplash

Saptamana trecuta lansam evenimentul: “To plan or not to plan?” Planificarea strategica in marketing, comunicare si PR in turismul romanesc.

Inscrierile au inceput sa curga, iar pe cativa dintre voi, din tara, i-am simtiti usor dezamagiti ca nu vor putea accesa evenimentul. Vorbesc aici de cei aflati in destinatii mai indepartate de Bucuresti, cum sunt Timisoara, Oradea sau Cluj.

Vestea cea buna este ca am luat rapid masuri pentru a extinde accesul la eveniment. Am identificat un sponsor care intelege pe deplin ce inseamna ca un astfel de eveniment sa fie transmis live pe internet si astfel, cu suportul companiei dcs plus  si al televiziunii online LTV, colegii nostri de bransa care nu vor putea fi in sala, ne vor urmari pe internet.

Concret, ce inseamna accesul online:

  • Receptionarea in timp real a evenimentului. Pentru conectare veti primi un username si o parola.
  • Acces post eveniment la prezentarile speakerilor (inregistrare). Daca, din diverse motive, nu ne veti putea urmari online timp de 4 ore, veti avea ulterior la dispozitie inregistrarea evenimentului
  • Cost acces online: 70 ron/persoana

Extra info:
– Transmisiunea live pe internet va fi posibila cu sprijinul dcs plus , companie de tehnologie de travel avangardista. 100% romaneasca.
LTV este televiziunea digitala care a transmis recent intalnirea-discutie a Presedintelui Romaniei cu fanii sai din social media (ICEE Fest)

Acest articol vine in completarea articolului evenimentului care va avea loc pe 26 iunie, intre orele 14-18 la The Hub, in Bucuresti: “To plan or not to plan?” Planificarea strategica in marketing, comunicare si PR in turismul romanesc

Pentru detalii despre speakerii care vor fi prezenti la eveniment si temele sustinute de acestea citeste articolul: “To plan or not to plan?” Planificarea strategica in marketing, comunicare si PR in turismul romanesc.

Credit foto: unsplash.com

Tags: Andrada Cranguseveniment turism marketmarketing si comunicare in turismspecialisti in turism

Leave a Reply