Tarom schimba costumele stewardeselor. Iata propunerea mea.

nils-nedel-ONpGBpns3cs-unsplash

Curg stirile despre Tarom in aceste ultime zile iar una dintre ele se refera la noua uniforma pe care vor sa o implementeze cei din conducere pentru stewarzi si stewardesse.

Niceeeee, simtem nevoie de ceva fresh in acest sens si iata cum minunea este pe cale sa se produca. Acum, daca s-ar face si un mic casting prin care sa se promoveze putin si noua generatie de stewardesse, as fi pe deplin incantat si implinit :).

Pana sa ne bucuram de rezultatul “concursului” prin care Tarom incearca sa obtina costume noi si moderne pentru echipaje, iata care sunt cerintele si premiile:

Conform Mediafax,   pentru însoţitorii de bord băieţi uniformele trebuie sa includa  o variantă de vară – sacou, vestă, cămaşă cu mânecă scurtă, cravată, pantaloni – şi o variantă de iarnă – sacou, vestă, cămaşă cu mânecă lungă, cravată, pantaloni, palton, impermeabil. Pentru însoţitoarele de bord, uniformele trebuie să includă aceleaşi piese ca pentru însoţitorii de bord, cărora li se adaugă fustă, rochie, tocă şi eşarfă în loc de cravată.
Premiul oferit designerului castigator va consta în bilete gratuite acordate pe toate destinaţiile proprii ale companiei TAROM, în valoare totală de de 4.990 euro.

Normal, as putea spune :), desi brieful este exagerat de incomplet. Uneori chiar mi-as dori sa lucrez in echipa de marketing a Taromului, cel putin pentru astfel de actiuni 🙂

In final, pentru ca rabdarea nu reprezinta chiar punctul meu forte, ma hazardez sa inaintez si eu o propunere care cred eu ca s-ar putea potrivi si companiei noastre nationale si care sunt sigur ca ar creste cu adevarat numarul biletelor vandute imediat dupa implementare. Daca cei din Tarom vor lua in calcul “propunerea” mea, ma ofer sa desenez intr-o nota originala costumele din materialul de mai jos desi talentul meu artistic s-a oprit pe undeva prin clasa intai cand am fost exclus din corul clasei, abia treceam la desen iar la traforaj nu reuseam sa nimeresc niciodata conturul placajului 🙂 .

In materialul de mai jos puteti vedea linia vestimentara propusa de mine :). Sunteti de acord cu ea?

Credit foto: unsplash.com

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: companii de turismmadalin mancilaspecialisti in turism

11 Comentarii

  1. Salut. Interesanta propunerea. Viata ar fi mai frumoasa la bordul unui avion Tarom.

  2. se lucreaza la un rebranding si abia astept sa vad rezultatul final! Legat de alte stiri, deocamdata ma abtin pentru ca sunt declaratii si informatii in contradictoriu…Politica asta..:) Madalin, legat de propunerea ta..PRO!:)

  3. Mda, probabil asa se va rentabiliza compania Tarom. Visul barbatilor…zburatori (sa nu spun aerieni).

  4. Radem, glumim dar sa fim seriosi, putem baga mana foc cu toti ca asta nu va fi posibil…
    Totusi ma gandesc ca la un momendat s-ar strica magia daca toate lumea si-ar arata formele,nu sau ma insel oare?

Leave a Reply