Sunt un agent de turism

kobu-agency-7okkFhxrxNw-unsplash

Ca pentru o zi de vineri, dupa un sezon incarcat in care ne-am lovit cu totii din nou de creativitatea (intre ghilimele) a turistului roman, am gasit pe net, autor anonim probabil, o selectie de atribute ale unui agent de turism care cred ca vor ramane in folclor, asa ca … Miorita 🙂

Ia sa vede, mana sus cine se regaseste :

Sunt un agent de turism!

 • Sunt un agent de turism …. Am studii superioare în contabilitate, relații publice, marketing, constructii de afaceri, informatică, inginerie civilă și Swahili.
 • Sunt un agent de turism …. Desigur, îmi amintesc rezervarea facuta cu șase ani în urmă, chiar dacă nu aveți un număr de confirmare și că a fost făcută sub un nume de familie care incepe cu litera T.
 • Sunt un agent de turism …. Nu e nici o problemă pentru mine să vă dau legătură intre apartamente si piscină pentru nefumători, cu 2 paturi king și 4 scari rulante în fiecare, și da, este vina mea că hotelul nu are o pista de aterizare elicopter.
 • Sunt un agent de turism …. Eu vorbesc toate limbile și am vizitat fiecare destinație.
 • Sunt un agent de turism …. Este evident pentru mine atunci când vă rezervați rezervare pentru vineri, vrei să spui defapt sâmbătă.
 • Sunt un agent de turism …. Da, eu mint când spun că nu mai sunt locuri la cel mai mic preț în timpul sezonului, Ziua Recunoștinței sau de Crăciun.
 • Sunt un agent de turism …. Nu, nu este o problemă pentru mine de a construi rapid inca o serie de camere pentru dumneavoastra la hotelul dorit, și de data aceasta nu voi uita de pista de aterizare pentru elicopter!
 • Sunt un agent de turism …. eu sunt capabil de verificarea tarifelor pentru trei persoane, având in lucru cinci rezervari și pot prelua 15 apeluri telefonice simultan.
 • Sunt un agent de turism …. eu întotdeauna știu unde se găseasc cele mai bune restaurante vegetariene, cușer, precum și cel mai bun restaurant Mongolez.
 • Sunt un agent de turism …. știu exact ce să fac în toate orașele fără a cheltui bani.
 • Sunt un agent de turism …. Imi asum responsabilitatea pentru problemele aparute cu cursele aeriene, blocajele de trafic, de închiriere de mașini pene de cauciuc, vremea, locuri de hotel si economia națională.
 • Sunt un agent de turism … EU NU MA SIMT JIGNIT când am petrecut 10 ore de cercetare pentru intinerarul dumneavoastra de 12 zile in Europa doar pentru a auzi de la DUMNEAVOASTRA “am facut eu rezervarea pe internet și am economisit 30 dolari!”
 • Sunt un agent de turism … Îmi place când oamenii vin la mine la petreceri și din senin aștepți să cunoasc cele mai recente si bune tarifele aeriene de la Melbourne la Ibiza prin Byron Bay, Insulele Maldive și Nairobi “, asa din capul meu”.
 • Sunt un agent de turism … Îmi place că toată lumea presupune ca eu călătoreasc peste tot gratuit și când ajung să primesc un cadou de la clienti…. este vazut ca un păcat împotriva naturii.
 • Sunt un agent de turism … Dacă mă întrebi pe mine cat iti mai las de la mine “discount … din comisionul MEU de agent de turism” te voi ucide.
 • Sunt un agent de turism … Nu te deranja-mi spui orice date sau orașe, deoarece eu sunt un cititor de minte și au deja rezervări în mingea mea de cristal înainte să-mi spui.
 • Sunt un agent de turism … Zâmbesc, empatie, simpatie, consolez, lingușesc, vand mai scump, sau mai ieftin, cânt, dansează, fac cafea și repara imprimanta … .. ……..

DA… Sunt un agent de turism!

Si daca aveti povesti amuzante de sezon, va rog, turnati-le aici sa ne relaxam cu totii, terapie prin zambet!

Weekend placut!

Credit foto: unsplash.com

Tags: agent de turismspecialisti in turism

12 Comentarii

 1. OOO – Ai deschis “Cutia Pandorei”.
  Ai mai jos o mostra – una din cele mai bune solicitari primite – fac precizarea – nu e o inventie:

  Va rog sa ne gasiti mie si sotului o oferta speciala de cel putin o luna, in care sa avem o camera cu pat dublu matrimonial la 45 RON pe zi pentru noi doi, nu pe persoana, si la acest pret vrem si cu micul dejun inclus. Vrem cearceafuri albe sau bej sau albastre, dar orice culoare pastel e buna. Nu vrea sotul cearceafuri verde tipator sau portocaliu. Va rog sa vorbiti cu hotelul despre acest lucru. Va rog sa ne sunati imediat, caci cautam acum oferte la cine ne va da ce ne trebuie noua. Va rog fara camere cu mobila darapanata sau de proasta calitate. Vrem sa vedem poze inainte de rezervare. Dar daca ne dati ce ne place, v-om rezerva pe loc. Noi acum cautam peste tot cea mai buna oferta.

 2. Da, si eu sunt un agent de turism…
  Si a mai uitat ceva: intotdeauna clientii au dreptate, cand gasesc hoteluri mai ieftine decat cel pe care l-ai propus, pe orice retele online see you taxe ascunse sau mic dejun neinclus… nu conteaza ca tu i-ai dat pretul see you toate incluse, comparatia se face intre "mere" si "pere"…
  Sunt un agent de turism… si ma poti intreba din toate (incoming, outgoing, restaurante, atractii turistice, vremea, mijloace de transport in comun, ticketing, in toata tarile din lumea asta), mintea mea e un almanah atotcuprinzator…

 3. Da, este veche, si da, este de pe net, am si precizat 🙂 Ziceam ca ne destindem intr-o zi de vineri, ca tot imbufnati suntem …. si mai si ploua 😀 (la Bucuresti, cel putin)

 4. eu am avut o cerere de o camera la un hotel din Turcia, dar acea camera care are in fata al treilea palmier daca numeri din stanga spre dreapta…..

 5. Foarte adevarat! Cel ce a scris asta cred ca era la capatul puterilor si a fost ca o eliberare.

Leave a Reply