Summit-ul bloggerilor din turism

PARAVION

Tocmai intors de la Moeciu unde a avut loc o intalnire de week-end a comunitatii bloggerilor de

turism de la noi din tara ( nu chiar toti, e adevarat, insa data viitoare sper sa fim in echipa completa) am decis sa nu aman pentru saptamana viitoare acest articol asa ca iata un scurt preview.

In primul rand, as vrea sa spun inca din start ca sunt tare mandru de faptul ca am facut parte din echipa organizatoare a acestui eveniment, reprezentand de aceasta data Paravion.ro, brand-ul responsabil cu aceasta intalnire. Work shop-ul de la Moeciu, reprezinta cea de-a doua etapa din campania pe care am inceput-o la targul de turism si anume  “Paravion sustine blogosfera de turism din Romania”.

La fel ca si la targ, prezenta blogurilor din turism a fost una foarte buna, dovedind astfel ca interesul pentru ca aceasta comunitate sa se sudeze incet incet este foarte mare. Personal, sunt extrem de constient de importanta si de forta bloggosferei in general iar pentru ca turismul este domeniul meu de activitate,  nu as vrea ca bloggerii sau blogurile din aceasta zona sa ramana mai prejos.

Hai sa vedem cine au fost participantii din zona blogurilor de turism.

Alexandra Puscasubloguldecalatorii.ro & viajoa.ro

Oana Stanicabloguldevacante.ro

Anca Serban – calatorii-imaginare.ro

Liliana Oprisan – placerea-de-a-calatori.ro

Loredana Lungu – travelgirls.ro

Elena Ciric – elenaciric.ro

Florin Arjocu – drumliber.ro

Cezar Dumitru – imperatortravel.ro

Ionuţ Iordache – jurnaldecalator.ro

Răzvan Pascu – razvanpascu.ro

Uncle M thecitybreak.ro

Din partea partenerilor/colaboratorilor Paravion:

Oana, Cip si Meda au reprezentat sistemul de afiliere Zaff.ro, program dezvoltat de Zitec.

Alexandra si Georgiana, cele mai creative surori pe care le cunosc, au prezentat rezultatele primului campionat Planes, o aplicatie dezvoltata pentru fanii Paravion din facebook.

Manuela Stoica a reprezentat PayU, un alt partener de incredere, care ne-a dezvaluit din “secretele” tranzactiilor online.

Concluziile trase in urma acestei intalniri sunt multe, insa pentru ca este o ora tarzie nu as vrea sa ratez vreuna, asa ca am sa revin asupra lor cu ocazia altor articole ( pentru nerabdatori, cateva lucruri intamplate la munte puteti citi aici ). Ceea ce mi-a ramas insa in minte si m-a impresionat cu adevarat, a fost pasiunea cu care acesti oameni de mai sus isi desfasoara activitatea pe blog, calatoresc in cea mai mare parte din resurse proprii si petrec ore intregi in fata calculatorului pentru un singur articol iar toate astea, doar pentru ca promisiunea facuta cititorilor trebuie sa respecte anumite standarde de calitate.

Povestile pe care le-am auzit in cele doua zile de la munte m-au facut sa apreciez si mai mult efortul si munca bloggerilor din industria noastra iar farmecul fiecaruia dintre ei este pur si simplu irezistibil.  Asa ca, timp de citit sa avem.

Sper ca povestea sa nu se incheie aici, de fapt, sunt sigur ca vom avea cat de curand un VA URMA.

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: agentie de turismblog de turismmadalin mancilamarketing si comunicare in turism

10 Comentarii

  1. pacat ca am ratat intalnirea, din cel putin 2 motive:
    1. oamenii faini pe care i-a adunat paravion acolo si distractia care s-a incins
    2. caricatura surpriza
    intrebare: lista de bloguri/bloggeri sustinute de paravion este elastica sau suporta completari?

Leave a Reply