Spune-ne ce este relevant pentru tine si castiga o sedinta de consultanta

Se spune ca schimbarea este buna iar noi am schimbat destul de multe lucruri in Turism Market de-a lungul anilor. Iti multumim ca ai fost alaturi de noi in tot acest timp.

Turism Market s-a lansat pe 16 august 2011 ca o platforma de blog colectiv dedicata celor care lucreaza in industria de turism. Cu timpul blogul a avut multi autori, am inceput sa facem diferite workshopuri si traininguri in turism si sa livram informatii interesante pentru tine, cel care ne urmaresti.

In ultimii 4 ani de zile ne-am dezvoltat foarte mult in zona de consultanta iar astazi Turism Market este o companie de consultanta de business dedicata companiilor de turism: agentii de turism, touroperatori, unitati de cazare, companii aeriene, unitati de alimentatie publica si altor companii conexe cu industria turismului.

Chiar daca astazi activitatea noastra principala este orientata spre lucrul direct cu companiile de turism, am pastrat una din activitatile care ne-au adus recunoasterea pe piata: redactarea de articole dedicate celor care lucreaza in industria de turism.

Pe langa redactarea de articole, in octombrie 2016 am lansat o sectiune video sub numele “Turism Market Insider” care a crescut de la o luna la alta si suntem curiosi cum se va dezvolta in continuare. Scopul ei este de a fi mai aproape de cititorii nostri si de a le oferi informatii interesante si interviuri cu oameni care au un cuvant de spus in industria noastra.

Pentru ca vrem sa fim in continuare cat mai relevanti si sa tratam acele subiecte care sunt cu adevarat de interes pentru tine ne-am gandit ca este momentul sa facem un chestionar si sa te intrebam despre ce vrei tu sa citesti pe Turism Market. Experienta chestionarelor facute in ultimii ani ne-a aratat ca ori de cate ori vrei sa cresti cei care iti vor raspunde cel mai bine la intrebarea “Cum?” vor fi oamenii care te urmaresc.

Astfel am pus la punct chestionarul acesta si te invitam sa il completezi. Pentru noi raspunsurile tale sunt foarte importante pentru ca ne ajuta sa iti oferim informatii cat mai interesante pentru tine si pentru compania de turism pe care o reprezinti.

Vrem totodata sa iti rasplatim ajutorul asa ca completarea chestionarului de mai sus iti poate aduce un premiu.

Oferim 3 premii constand in sedinte de consultanta de business in turism. Premiile vor fi alese prin tragere la sorti folosind random.org

Sedintele de consultanta vor fi sustinute de mine, Carmina, cea care iti scrie cu drag din august 2011 incoace aici pe Turism Market. Bineinteles, temele de discutie din cadrul sedintelor vor fi stabilite de comun acord cu castigatorii iar detaliile vor fi stabilite cu fiecare castigator in parte prin intermediul emailului.

Tot ce trebuie sa faci in continuare este sa completezi chestionarul pana pe data de 1 martie 2017 (ora 23:59) si sa lasi o adresa de email si un numar de telefon la care te pot gasi daca vei fi unul din castigatori.

Castigatorii  vor fi anuntati pe data de 3 martie in cadrul acestui articol precum si pe pagina de Facebook a Turism Market si prin contactarea directa pe email/telefon. In masura in care nu primim raspuns de la unul sau mai multi castigatori in decurs de 5 zile consecutive ne rezervam dreptul de a efectua din nou extragerea.

Update 03.03.2017: 

Multumim tuturor celor care au completat chestionarul si care au fost inscrisi astfel automat in concurs.

Castigatorii celor 3 sedinte de consultanta de business au fost alesi utilizand siteul Random.org si sunt urmatorii:

Madalina Zaharia, Bucuresti (Premium Palace Hotel & Spa)
Andreea Panait, Slobozia (Amaryllis Tour)
Albert Alexandrescu, Bucuresti (Europoint)

Cei 3 norocosi tocmai ce au fost contactati pe email si urmeaza sa stabilim detaliile cu fiecare in parte.

Multumim anticipat pentru raspunsul la intrebarile din chestionar si iti uram mult succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : Carmina Nitescuconsultanta in turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response