Specialisti si in 2012

alvaro-serrano-hjwKMkehBco-unsplash

Profit de faptul ca acesta este primul articol al echipei Turism Market in 2012, vreau sa va asigur ca acest an este unul extrem de important pentru evolutia siteului nostru si ne bazam ca de fiecare data pe sprijinul vostru al celor care ne cititi povestile, opiniile, intamplarile.

Am fost intrebat de nenumarate ori care este ideea acestui site. Raspunsul este simplu. Acest site reuneste pareri si povesti apartinand unor oameni din industrie care pe baza experientei acumulate pot aparea in fata dumneavoastra. In acest moment, echipa este formata din Carmina Nitescu, Andrada Crangus, Cristian Francu si subsemnatul Madalin Mancila iar lista ramane deschisa. As putea spune ca largirea numarului de autori, reprezinta un obiectiv important pentru noi in 2012 asa ca, oricine doreste sa se alature echipei este bine venit si va avea parte de tot sprijinul nostru.

De asemenea, suntem convinsi ca in anul 2012 vom ramane la fel de impartiali ca si pana acum, desi fiecare dintre noi activam in companii mai mult sau mai putin concurente, suntem convinsi ca vom reusi sa ajutam prin continutul generat atat turistii care au nevoie de informatie cat si colegi din industrie care pot gasi aici informatii utile dar si o usa deschisa.

Planuri sunt multe, incepem energic iar multe dintre surprize o sa le prezentam pe parcurs. Pana atunci, va rog sa imi permiteti ca pe final, sa le multumesc inca odata colegilor mei din Turism Market si anume Carmina, Andrada, Cristian si le urez sa ramana la fel ca pana acum.

Un an de exceptie va urez!

Credit foto: unsplash.com

Madalin Mancila

autor Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com
Tags: agentie de turismmadalin mancilaspecialisti in turism

Leave a Reply