Pura Vida Romania cauta Specialist Comunicare

Screen Shot 2016-03-25 at 10.34.31

Pentru ca in aceasta perioada sunt destul de cautate joburile in turism, revenim cu o noua propunere de job, pe langa articolul oficial al lunii pe care l-am publicat saptamana trecuta.

Pura Vida Romania cauta Specialist Comunicare, Bucuresti

Echipa Pura Vida România, prima rețea independentă de hosteluri din România, caută un iubitor de călătorii cu experiență în Comunicare de cel puțin 2 ani și abilități de leadership.

Viitorului nostru coleg sau viitoarei noastre colege îi place să călătorească și chiar o face, a stat măcar o dată într-un hostel și înțelege diferența dintre un oaspete și un client. Are cel puțin doi ani de experiență în Comunicare, Marketing ori PR și poate face și implementa un plan integrat de Comunicare pentru un brand cu mai multe filiale.

Viitorul nostru coleg va coordona cu succes un departament de Comunicare în care există deja colegi care se ocupă de Social Media, evenimente și copywriting. Este creativ și are inițiativă dar lucrează și în echipă, conform unor deadline-uri.

Trimite CV-ul tău pe adresa de email marketing@puravidahostels.ro

Personal, cunosc o buna parte din echipa Pura Vida Romania si ii admir foarte tare pentru modul in care au facut lucrurile treptat si pentru cum au crescut de la un an la altul.

Bafta tuturor!

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescujoburi in turismpura vida hostelsPura Vida Romaniaspecialisti in turismturismturism market

1 Comentariu

Leave a Reply