Primele 100

La o saptamana distanta de la aniversarea noastra de 2 ani, a venit momentul in care subsemnatul incearca “sa se dea mare” cu prima lui suta de articole :).

Sincer, nu numai ca “ma dau mare” cu ele insa sunt si foarte mandru de fiecare in parte. In data de 16 August  2011, am scris primul meu articol pe Turism Market ingrijorat fiind de criza care afecta in continuare industria pe care o reprezint cu atata pasiune. Acesta a fost startul meu iar in acest moment am ajuns cu o viteza incredibila la kilometrul 100 al unei autostrazi foooooarte lungi pe care voi continua sa alerg atata timp cat munca mea va fi apreciata in continuare.

Am abordat subiecte dintre cele mai diverse, am scris despre social media, despre  marketing in general, am analizat research-uri, am incurajat proiectele frumoase de la targul de turism, am impartasit cu voi invataturile mele de la foarte multele seminarii la care am fost prezent, cu alte cuvinte, am incercat sa ofer industriei de turism ceea ce credeam eu ca merita: laude, incurajari si critici atunci cand a fost cazul.

In fiecare duminica seara, momentul in care scriu peste 90% dintre articolele mele, abordez subiectul cu un optimism fantastic, un optimism care cu siguranta se va transforma in timp intr-o perceptie pozitiva asupra turismului nostru.

Cele 99 de articole de pana acum au strans cateva zeci de mii de vizualizari si o gramada de comentarii pozitive, negative si mai ales constructive.

Cele 99 de articole de pana acum au starnit reactii care mai de care mai diferite. Unii s-au suparat pe mine, altii s-au suparat pe viata, unii, PUTINI, m-au abordat direct, altii, MULTI, m-au abordat prin terti, unii au preferat sa vorbeasca despre mine in diferite cercuri, altii au preferat sa dea niste apeluri la firma la care lucrez, unii considera ca uneori deranjez, altii imi incurajeaza sinceritatea insa cei mai multi ma respecta pentru colana mea vertebrala care este si va ramane intotdeauna dreapta.

Am fost si probabil voi fi in continuare judecat pentru faptul ca lucrez intr-o companie de turism iar cei de acolo, chipurile, imi influenteaza articolele. Profit de aceasta ocazie sa le multumesc colegilor mei pentru profesionalismul de care au dat dovada pana acum in relatia cu bloggerul Madalin Mancila si pentru ca nu au incercat niciodata sa imi influenteze articolele. Ma refer aici la colegii vorbitori de limba romana pentru ca ceilalti nici macar nu au habar de existenta acestui blog, sau nu stiu eu 🙂

In final, va asigur ca atata timp cat am sprijinul cititorilor nostri, voi continua sa scriu in stilul meu mai putin prozaic dar mai mult direct, voi respecta pe toata lumea ca si pana acum, voi aprecia si voi critica, atunci cand va fi cazul,  echidistant, evenimentele din turism, voi incuraja opiniile celor din noua generatie aici pe Turism Market si intotdeauna va voi multumi voua, celor care ma sustineti in acest proiect.

Sa continuam, deci, cursa catre urmatoarele 100 🙂

Credit foto: unsplash.com

Tags : consultant de turismconsultanta in turismmadalin mancilaspecialisti in turism
Madalin Mancila

The author Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com

7 Comments

Leave a Response