Multumesc Tecomm, Respect Cluj

 

Imi doream sa scriu articolul acesta mai devreme, insa, tristetea pe care o traim in aceasta perioada mi-a blocat la propriu mintea si inima. In viata, sunt povesti care nu se vor uita niciodata si povesti care trebuie sa mearga mai departe.

Acum 3 saptamani, am fost invitat la Tecomm Cluj sa vorbesc despre marketing in cadrul Forumului de Turism, invitatie care m-a onorat si pe care am tratat-o cu maxima seriozitate.

Acest articol nu este despre mine sau despre prezentarea mea de acolo, ci despre impresia generala pe care mi-a lasat-o Tecomm ca eveniment de digital.

V-am obisnuit, cred, cu articole scurte, punctuale si la obiect. Pastrez acelasi format si in cazul acesta, astfel ca, iata care sunt impresiile mele dupa experienta de la Cluj.

  1. Inca de la primul email prin care am fost invitat, am sesizat focusul organizatorilor asupra contentului din prezentare si dorinta lor de a respecta audienta prin calitatea acestuia.
  2. Ca speaker, m-am simtit respectat  prin comunicarea constanta pe care au avut-o cu mine, pre si post conferinta, dar si prin organizarea logistica a prezentei mele acolo. Va multumesc!
  3. Neavand experienta conferintelor din afara Bucurestiului, nu stiam exact la ce sa ma astept din punct de vedere organizatoric, audienta, logistica, etc. Nu am fost doar placut surprins ci impresionat la propriu. Locatie excelenta, prezenta masiva in sala, speakeri cu nume, subiecte excelente, moderare de calitate, atmosfera cool.
  4. Mi-a placut foarte mult calitatea audientei. Am observat ca oamenii din sala erau foarte pregatiti si stapaneau foarte bine zona de eCommerce iar asta este o adevarata provocare pentru orice speaker 🙂
  5. La Forumul de Turism, am avut parte de o sala relaxata, open minded cu care am facut o chimie foarte buna si cu care am reusit sa ma acomodez foarte usor :). Va multumesc!
  6. M-am bucurat sa vad ca toata lumea in jurul meu zambea, incepand de la desk-ul de inregistrare pana la cei din jurul cafelelor 🙂
  7. Revenind la oameni, cu siguranta nivelul de cunostinte al profesionistilor din Cluj este cel putin la fel de ridicat ca al celor din Bucuresti. Poate doar oportunitatile sunt putin diferite.
  8. Vibe-ul pe care l-am avut acolo a fost excelent si m-a ajutat sa ma apropii de nivelul audientei, in timpul prezentarii mele.
  9. Am realizat ca in provincie, apetitul pentru astfel de evenimente este foarte mare. Oamenii simt nevoia de se inspira, de a invata… poate, de a-si valida cunostintele, de a socializa.
  10. Nu in ultimul rand, m-a impresionat echipa organizatoare. Oameni tineri, oameni frumosi, oameni mereu cu zambetul pe buze, oameni comunicativi, oameni care incearca sa construiasca ceva in afara junglei din capitala. Eu cred ca le iese bine. 🙂

In final, va pun mai jos un clip al event-ului, asta ca sa vedeti ca ceea ce am scris mai sus nu sunt doar vorbe goale 🙂


Sa fim inspirati 🙂

Tags : agentie de turismconsultant de turismconsultanta in turismeveniment in turismmadalin mancilaspecialisti in turism
Madalin Mancila

The author Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com

Leave a Response